reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
ja sie boje wejsc na wage...
juz masz okres, szybko, ja jeszcze nie. tak karmie piersia, ale nie za kazdym razem, malo mi leci i tak...
madalena jaka wersje szczepien wybralas? Ja bylam nastawiona na 5w1 plus rotawirus, to moj tata i kolezanka odradzają bo beda jakies komplikacje, zebym brala darmową wersję... dziś ide na 14tą i mam mętlik w głowie przez nich! po każdej wersji mogą być komplkacje... ah z tymi szczepieniami... Tata mowi zobaczysz bedziesz miala chore dziecko przez to, zdenerwowal mnie. Mój mąż to nie ma zdania, kazde mi robic jak chce.
juz masz okres, szybko, ja jeszcze nie. tak karmie piersia, ale nie za kazdym razem, malo mi leci i tak...
madalena jaka wersje szczepien wybralas? Ja bylam nastawiona na 5w1 plus rotawirus, to moj tata i kolezanka odradzają bo beda jakies komplikacje, zebym brala darmową wersję... dziś ide na 14tą i mam mętlik w głowie przez nich! po każdej wersji mogą być komplkacje... ah z tymi szczepieniami... Tata mowi zobaczysz bedziesz miala chore dziecko przez to, zdenerwowal mnie. Mój mąż to nie ma zdania, kazde mi robic jak chce.
oluchapoducha
aisha jak moja mała była podziębiona to pediatra zalecila krople cebion to wit. c, 3x 5 kropel
A dziś w nocy znowu mi pokasływała i kicha
wasze dzieciaki często kichają? moze to nie oznaka przeziebienia, moze sobie oczyszcza nos, albo kurz ja drażni, albo moje psisko. No zobaczymy dziś u lekarki czy zdrowa, czy zaszczepi
A dziś w nocy znowu mi pokasływała i kicha
wasze dzieciaki często kichają? moze to nie oznaka przeziebienia, moze sobie oczyszcza nos, albo kurz ja drażni, albo moje psisko. No zobaczymy dziś u lekarki czy zdrowa, czy zaszczepi
Mój często kicha i to oznaka ze nos się oczyszcza. Gorzej jeżeli pokasluje. Mój kaszle juz prawie tydzień i wg mnie coraz gorzej. A każą go tylko inhalowac!
Kiedyś była taka fama ze po szczepieniach dzieci będą autystyczne. Ale nie jest to poparte żadnymi badaniami.
Może o to chodziło twoim bliskim?
Szczepionki skojarzone to mniej kluc i chemii,bo mają mniej konserwantów.
Kiedyś była taka fama ze po szczepieniach dzieci będą autystyczne. Ale nie jest to poparte żadnymi badaniami.
Może o to chodziło twoim bliskim?
Szczepionki skojarzone to mniej kluc i chemii,bo mają mniej konserwantów.
oluchapoducha
aha, no to wezmę jak chciałam 5w1 plus rotawirus... madalena chyba też wybrała tę opcje bo już pytałam jakiś czas temu. ciekawe czy gorączki po tym dostanie czy jakieś inne objawy, boje się tego, nawet tej gorączki czopki mam w zanadrzu na gorączke w razie co.
aisha ile twój wypija mleka? moja 120ml co ok. 3 godziny
aisha ile twój wypija mleka? moja 120ml co ok. 3 godziny
Gorączkę może dostać i po zwykłych szczepieniach. Różne są reakcje.
Mój mnie właśnie ostatnio wkurza bo nie chce jeść. Wieczorem walczymy by zjadł choć 80ml!
A czasem w dzień po 60-70 zjada.
Kurde nie wiem co jest bo już i po 120 jadł.
Mój mnie właśnie ostatnio wkurza bo nie chce jeść. Wieczorem walczymy by zjadł choć 80ml!
A czasem w dzień po 60-70 zjada.
Kurde nie wiem co jest bo już i po 120 jadł.
madalena_82
Ja wybralam 6 w1 plus rotawirusy i nir bylo kompletnie zadnych reakcji. Moj dzidzius nawet nie zaplakal i byl po szczepieniu normalnie wesoly :-) pani z przychodni zna 1 powiklanie ale wlasnie.po tych darmowych - a tym powiklaniem bylo to ze dziecko lało sie przez rece i nie wiadomo.czy z palczu po.3 zastrzykah czy przez szczepienie. Ostatecznir wszystko dobrze sie skonczylo bo to od placzu bylo.
Co.do jedzenia to moj je jak chce raz.70 a raz 130. Zaczelam spisywac ile je w ciagu dnia o okazuje sie ze zawsze je ok 750 ml
Co.do jedzenia to moj je jak chce raz.70 a raz 130. Zaczelam spisywac ile je w ciagu dnia o okazuje sie ze zawsze je ok 750 ml
reklama
Ja też chciałam 6w1 ale u nas na Śląsku są wykupione!pytałam w kilkunastu aptekach.Znajoma jest kierownikiem apteki i powiedziała ze się skończyły i dopiero w maju będą nowe dostawy bo muszą wyprodukować.
Dlatego stanęło na 5w1.
A jak synek zniósł rotawirusy? Wypił grzecznie? Ja się boję,że mój zwróci.
My szczepimy dopiero za tydzień bo w pon jeszcze wizyta u nefrologa z nerka. No i mały musi wyzdrowiec.trochę.
Mój zjadal.ok 700 ml,natomiast od 4 dni je niecałe 500 a i to trzeba w niego wmuszac martwię się co się dzieje.
Dlatego stanęło na 5w1.
A jak synek zniósł rotawirusy? Wypił grzecznie? Ja się boję,że mój zwróci.
My szczepimy dopiero za tydzień bo w pon jeszcze wizyta u nefrologa z nerka. No i mały musi wyzdrowiec.trochę.
Mój zjadal.ok 700 ml,natomiast od 4 dni je niecałe 500 a i to trzeba w niego wmuszac martwię się co się dzieje.
Podziel się: