reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Fajny chłopczyk ;)
madalena zazdroszczę że kolki już minely.. u nas nadal są, wczoraj kokon nie pomogł :( 4 godziny wrzasku! czopka nie mogłam jej włożyć, rozpuszczał mi się w reku, tej małej pupiny znalesc nie moglam, ona sie darla i przebierala nogami rekami, tata mi moj pomagal a moj maz sobie lezal tv ogladał. Nie mam sily do niego! coraz mniej mi pomaga :( glowa mnie boli, spac mi sie chce... jutro na szczepienie idziemy, zapytam lekarke czy moja mala nie ma przypadkiem alergii bo ma poliki czerwone chropowate, moze jeszcze jakies inne mleko zaleci. nie mam juz sily na nic... nawet wlosow nie mam czasu umyc, a jak usnie to i ja ide spac bo zmeczona jestem...
wczoraj jak się darła to moj maz byl zly ze przyszlam z nia do pokoju jak on spac probuje, no przyszlam bo tam mamy przewijak i chcialam pieluche zmienic... boze oszaleje :(
u mnie tez jak zaswieci slonce to brud widac, ja mam psa duzego, i tyle klakow gubi ze trzeba co dzien odkurzac

dzis w dzien dobry tvn pokazywali ze stworzyly babki szumisia, misia ktory szumi jak suszarka zeby dziecko z kolką sie uspokilo przy nim. Whisbear - Szumiący Miś, stworzony z myślą o spokojnym śnie
trochę drogi 120 zł :/

Ostatnia edycja:
reklama
Aisha śliczny chłopczyk :)
Ech jak te dzieci rosną :D mój jutro 7 tygodni
Odnośnie tych wszystkich szumow suszarek i odkurzaczów to mnie też one usypiają ;) hehe włączyłam małemu dźwięk suszarki i sama usypiam ;)

Dzięki laski :) ano kawał chłopa z niego :)
Olucha a może martusia ma re kolki właśnie przez jakąś alergie lub nietolerancje pokarmowa? Nie dość ze wysypka na buzi to i jeszcze brzuch podrazniony i dlatego ma kolki.
Od misia tańsza apka na tel :)
Choć miś ładny.

Twojego męża to bym za jaja powiesiła! Skoro splodzil dziecko to niech weźmie za niego odpowiedzialność!
Mój mi bardzo pomaga i nawet teraz choć chory to się małym zajmuje.
Madalena mnie i moje dziecko uspokaja i usypia dźwięk laktatora elektrycznego :)

Aisha ale przystojniak :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Olucha przykro mi ze masz takiego męża :(
Zycze duzo siły [emoji256][emoji256][emoji256][emoji110][emoji110][emoji110]

Aisha sliczny synus :-) Ale ten czas leci juz 6tydzien wow

Olucha wspolczuje bardzo juz mialam nadzieje ze kokon i dzwieki pomoga. Meza bym Twojego juz dawno pogonila sory ale jak dla mnie to samolub i na rodzine nie zasluguje, czy on Was w ogole kocha?! Kazalabym mu sie wyprowadzic nawet pod most bo takiego meza sory Olucha w zyciu bym w domu nie trzymala.

Aisha przystojniak ze ho ho rośnie :-)
Olucha strasznie mi przykro ... przydałaby mu się lekcja !! Powinnaś go samego z małą zostawić na 4/5 godzin! ! Zostawić wytyczne do karmienia i iść w pizdu ... o!
Karina kulasz się jeszcze? :-D

Rurka no kulam :)
W pracy jestem :p
Jutro i pojutrze wole ( wt usg i kontrola ) i 30.3 ostatni dzien do pracy no 1 mam byc juz w szpitalu [emoji15][emoji15][emoji15][emoji33][emoji33][emoji33]

Dokładnie Olucha,zostaw go samego na kilka godzin i niech zobaczy jak to jest! A karmisz jeszcze piersią?

Karina ja to cie ciągle podziwiam ze dajesz rade Pracować.
Rurka jak tam z dwoheczka dajesz rade? Ja sobie z jednym maruda ledwo radze wiec dwójka to dla mnie mega wyzwanie.
W dodatku dostałam juz okres :( od piątku leci.ze mnie jak z kranu :( a liczyłam na kilka miesięcy spokoju :(
Lucelaw jak się miewasz? Mam nadzieje ze wkrótce znajdę czas by obejrzeć film do końca?
Agnella jesteś jeszcze z nami?

Aaaaaaaaaaaa Karina juz za parę chwil ... za chwil parę ... :-D

Aisha a no normalnie Zuz zajmuje się sobą w sumie i bardzo mi pomaga ... serio wszystko podaje przynosi dla niej to frajda dla mnie duże wsparcie :) współczuję okresu !!!

reklama
Super ze Zuzia tak pomaga. Niektóre dzieci są zazdrosne o okazywane dzidzi zainteresowanie. I też trzeba je nianczyc.
Karina normalnie jeszcze tylko tydzień i Kubuś będzie z wami!

Do góry