reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

ide lulu, puszcze ta marude bo przeciez floty musi wyslac. :angry::angry::angry:
zaczal grac w OGame, taka chora gra, gdzie wysylasz statki i atakujesz inne planety i ple, ple ple, koszmar, caly dzien poukladany w/g Jego statkow zakichanych :confused:

reklama
Gdyby to mój chciał taki numer wywinąć, to pewnie bym sie wkurzyła z lekka, ale z cudzego mozna się posmiać:-D;-)

ja sie juz poprostu przyzwyczailam. Taki jest i chyba sie juz nie zmieni, jakbym miala sie na niego o wszystkie takie rzeczy wkurzac, to chyba dawno bylby rozwod, bo ciagle mi jakies takie numery odwala :confused:

No tak, zanim ja dobrnęłam na ostry dyżur to już temat kwiatków się skończył, wszyscy idą spać, może złożycie się na lepszy komputer dla mnie:-p:-D.

Dziś przyjezdza na 5 dni mój brat z Londynu w odwiedziny, ale będzie dopiero ok 23:30, wiec nie będę na niego czekać, spadam spać. A tak w ogóle to już widzę jutro rano HAni radość, ona uwielbia swojego chrzesnego:tak::tak::tak:.

reklama
Wiecie co.. mój zawsze dawał mi kwiaty, a wczoraj ... dał mi 100 zł, żebym sobie sama coś kupiła (tak jakbyśmy nie mieli wspólnoty majątkowej :angry::angry::angry:)
Zaczęło się chodzenie na łatwiznę :wściekła/y:
Że nie wspomnę że życzeń nie było wcale.
Wrrrrrrrrrr :no::no::no:

Do góry