reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

reklama
Jak mija dzionek?
Ja już po pracy, Antos śpi, obiad musze gotować, ale mnie sie nie chce jak jasny gwint:baffled:. Słonko za oknem, cieplusio, żyć się chce:tak::-)

Też jestem, Emi spi, obiadek częściowo przygotowany, ale małż dopiero o 5 będzie.
Dzwonił mi i mówił że rozciął rękę i nadaje sie do szycia. suuuuper :baffled:

Tak, masz rację, HAnia też śpi, już po jednym spacerku, jak wstanie pójdziemy jeszcze raz. Wychlapała się dziś w kałuży, spodnie po kolana mokre i się rozpłakała jak ją zabierałam:-D, tak jej się spodobało:-D.

A u mnie:confused:. Dziś napisałam do taty Hani, że chce jej wyrobić paszport, ciekawe czy wyrazi zgodę:baffled:. Mój brat mieszka w Londynie, więc może byśmy pojechały na jakisz czas, pozwiedzać hehehe:-D:-D.

Lorien, biedny małżo:-(. Może nie jest aż tak źle:confused:
Żywa, mam nadzieję, że ojciec Hani nie będzie robił problemów z paszportem. Fajnie jakby Wam się udało wyjechać:tak::-), świata zwiedzić:-)

Lorien, będzie dobrze;-). W końcu to facet, da radę:-D.
Antosiowa, ja też mam nadzieję, że się zgodzi, w końcu juz się dosyć po sądach nachodziłam:angry:, nie chcę więcej!
A jak Tam Twoje pożycie małżeńskie;-)?

reklama
Do góry