reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

reklama
Biedna tikunia:-( mam nadzieje ze ta lekarka przepisze ci cos konkretnego:tak:
trzymam kciuki, wylez sie pozadnie( pewnie przy Matim nie bedzie to latwe:sorry2:)
i zycze duuuzo zdrowka!!

Dzięki moje kochane :tak::tak: za ciepłe słowa :-). Ja tak jak przypuszczałam antybiotyk, a z Matim idziemy dzisiaj na 18.00 do lekarza ...

Lorien i inne cioteczki ... podlane :tak:

Tikus zdrowka zycze pozyczy;labym ci rowniez leniuchowania w luzku ale to chyba nie jest ozliwe przy Matim chyna ze malz wezmie wolne i zaopiekuje sie synusiem.

Antosiowa ... Mati miał przed chwilką 39.6 gorączki :-:)-(... i od czasu do czasu pokasłuje, więc to jednak chyba nie od ząbków ... niestety :zawstydzona/y:

Antenka ... dzięki :tak:, małż bierze na szczęście jutro wolne uff..... no i potem weekend, więc nas może trochę przez ten czas podkuruje ... i może uda mi się trochę poleniuchować hehe ;-) ... byle Mati czuł się już choć trochę lepiej echhhh.....

reklama
Do góry