reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

Antenka ... kochana ... nie no ... w żadnym przypadku :-D:-D:-D:cool2:

Xandii ... kochana ... no oczywiście, że tak :-D:-D:tak: ... choć musiałyśmy się do tego przyzwyczaić, że Ty ... pojawiasz się i znikasz ... i znikasz hehe :-D:-D

reklama
ee tam, podatki.... termin vat do poniedziałku to na kolanie dziś zrobiłam, ale to wykonanie roczne planu do gminy(brrrrr...) i bilans, no i jeszcze kalkulacje podwyżek(to akurat pracochłonne, ale całkiem przyjemne;-))

no znikam niestety, bo tak naprawdę to najwięcej okazji na pogaduchy mam w pracy, bo i tak cały czas siedzę przy kompie, więc to nie problem sobie wrzucić internet na pasek i co jakiś czas coś skrobnąć. W domku mam za dużą konkurencję i kolejkę do kompa... niestety często przegrywam z Olą i Krzyśkiem i ich gierkami:wściekła/y:

O Xandii też robiłam wykonanie roczne planu do gminy jak pracowałam jeszcze. Oj cyferki i zestawienia, bleeee.

Antosiowa moja mama też ma takie skoki ciśnienia, przed ostatnią operacją, jak ją lekarz zdenerwował miała 210/120 :szok:
Trzeba było przyjść do nas i się wyżalić.

Ostatnio mało się drukowało ale teraz jesteście, to już widzę, nadrabiacie. Dobę mnie nie było i proszę 3 strony :-D

reklama
Do góry