DobraDziewczyna - jeśli chodzi o położną to ja mogę polecić panią Gabriela Dera 693-553-027. Ja byłam bardzo zadowolona. Bardzo miła, nie czepiała się pierdół, zawsze mówiła na koniec wizyty, że w razie problemów mogę dzwonić (jednak nie musiałam z tego korzystać), zazwyczaj dzwoniła wcześniej, że przyjedzie na wizytę.
Wizyt powinno być 6. zazwyczaj raz w tygodniu.
Ja dzwoniłam do położnej dopiero w 38 tygodniu (ponieważ wcześniej nikt nie powiedział mi, że muszę sama ją wybrać). Spotkałyśmy się raz powiedziała co zabrać do szpitala, co kupić do dziecka, no i wypełniła papierologie. (Spotkanie nie trwało długo ponieważ chodziłam do szkoły rodzenia i większość zagadnień tam już było omawiane).
Po porodzie w szpitalu będziesz musiała podać położną jaką wybrałaś i lekarza rodzinnego dla dzidziusia.
.
Madzik86 jak leżałam na patologi była dziewczyna, która starała się o dziecko 10 lat, w końcu pomogli jej w Łodzi
•• Nasi specjaliści •• GAMETA - In Vitro - Bezpłodność - Niepłodność - Histeroskopia - Endometrioza . Już na pierwszej wizycie dostała skierowanie na mnóstwo badań. Po niecałym pół roku była w ciąży. w ostateczności możesz tam spróbować. Niestety wiąże się to z dość dużymi kosztami.
Natomiast moja koleżanka starała się o dziecko 2 lata, chodziła do dr J. Czechmanowski. Miała kilka zabiegów w tym kauteryzacje jajników (jak sądzę to jej właśnie pomogło). Po 2 miesiącach od zabiegu była w ciąży.
Mam nadzieję, że nie będziesz długo czekać na upragnionego dzidziusia.
Życzę ci powodzenia