reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

reklama
DobraDziewczna warto też zabrać coś do jedzenia, ale takiego co można by jeść karmiąc. Ja po porodzie byłam mega głodna, dobrze, że zabrałam bułkę z serem i petitki ;) A i miałam też suszarke do włosów, ale ja nie lubię mieć mokrych i mam długie do pasa więc była niezbędna ;)

hehe,dziękuje bardzo :) będę pamiętać ;) kurcze,już nie mogę się doczekać ;/ byłam dzisiaj u lekarza na wizycie , powiedział że wszystko jest ok, potwierdził że to chłopak , waży mniej więcej 3300, boje się że będzie duży , przez tydzień czasu przybrał ok 400 g , następną wizytę mam za dwa tygodnie i pewnie to będzie ostatnia albo przed ostatnia wizyta ;)

witam wszystkich serdecznie ;-)

podpinam się do tematu, ponieważ również poszukuję godnego polecenia ginekologa, jestem na początku ciąży i zależy mi na lekarzu , do którego nie czeka się miesiąc....oczywiście wolałabym wizyty refundowane. z góry dziękuję za pomoc;-)

reklama
Mala_mala fajnie że znalazłaś dobrego lekarza. Przyznam ze nie slyszałam o nim. Może dlatego ze nie przyjmuje w szpitalu. Ale grunt że Ty jesteś z Niego zadowolona

Do góry