reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

Mala dziękuję ;) mam nadzieje że mnie to nie spotka bo wtedy będę mieć CC a bardzo tego nie chce, Mały wg usg z czwartku ma 3700 a bardzo bym chciała urodzić SN wiec boje się ze będzie po prostu za duży , to moja pierwsza ciąża więc jestem pełna optymizmu bo dla mnie to wszystko jest nowe ;)

reklama
DobraDziewczyna, trzymam kciuki, żeby poszło sprawnie i szybko ;-) a wagi nie bierz do serca, mnie straszyli, że nie dam rady urodzić, bo mała ma ponad 4 kg, a urodziła się z wagą 3200 ;-)

Powiem szczerze że mam nadzieje ze Synek nie będzie taki duży ;) co prawda predyspozycje genowe ma... Po Tatusiu, narzeczony jest duzym chłopakiem, ma prawie 2 m wzrostu, ja mam ponad 170 wiec może Mały będzie miał to po nad ;)

Dobra Dziewczyna powodzenia i szczesliwego rozwiązania! Trzymam kciuki!

Dziękuję bardzo ;) mam nadzieje że jakoś niedługo coś zacznie się dziać, może nie przed świętami ale po świętach zaraz juz by mogło ;) na razie oprócz skurczy, bólów pleców, i częstego siusiania to w sumie żadnych objawów nie mam... Hmm...

To życzę Ci spokojnych świat, najedz się konkretnie, bo potem delikatne dania... powodzenia i napisz koniecznie jak i co ...kiedy nabierzesz sił i znajdziesz czas.

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych, wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób. No i przede wszystkim spełnienia marzeń...

DobraDziewczyna - mam nadzieję, że już tulisz maluszka ;-)

Sylwia L- ale to chyba w Ostrowie nie przyjmuje Twój lekarz, bo pierwszy raz słyszę to nazwisko.

reklama
Mala jeszcze niestety nie :( wogole Małemu się nie spieszy na świat ;/ jutro mam wizytę u gin wiec może czegoś się dowiem, ale jakoś powoli tracę nadzieje że mój mały szkraba wyjdzie wcześniej niż 20.04 na wywołaniu ;/ chociaż znajoma mojej teściowej wyliczyła jakoś w magiczny sposób że urodze w piątek 10.04 a ponoć nigdy się nie myli wiec fajnie by było jak by i w moim przypadku się sprawdziło, co prawda śmieje się że akurat w ten weekend nie pasuje mi leżeć w szpitalu, dlatego z drugiej strony chyba bym wolała żeby zaczęło się w poniedziałek ;) yhh... Tak źle i tak nie dobrze ;)

Do góry