reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

DobraDziewczyna - tak to jest...nigdy nie jest tak jakbysmy chcieli... ale pociesz się, że juz bliżej niż dalej ;-) widocznie Maluszkowi nie spieszy się na świat, dobrze ma tam w brzuszku ;-)

reklama
DobraDziewczyna - tak to jest...nigdy nie jest tak jakbysmy chcieli... ale pociesz się, że juz bliżej niż dalej ;-) widocznie Maluszkowi nie spieszy się na świat, dobrze ma tam w brzuszku ;-)

No pewnie tak jest ;) mam nadzieje że uda mi się zagadać z położna jutro i uda się dostać to skierowanie na poniedziałek do szpitala np, i to by było super rozważanie wtedy ;)

Hej dziewczyny... Wróciłam właśnie od lekarza, standardowo nic się nie szykuje,wszystko pozamykane ;) Mały juz wcale nie jest taki mały bo waży ok 4400 ale jest zdrowy, i ogólnie wszystko dobrze ;) a co najważniejsze dostałam skierowanie do szpitala na poniedziałek 13.04 czyli idzie tak jak planowałam ;) mam nadzieje że Mały juz tam wytrzyma do poniedziałku i nie będzie kombinować w weekend z wyjściem, a w poniedziałek rano stawie się grzecznie do szpitala i zaczną mi robić badania, a wiecie może jakie badania będę mieć robione? Wiem że muszę być na czczo wiec pewnie krew i mocz, i pewnie te podstawowe usg i ktg, nic innego nie przychodzi mi do głowy

Hej dziewczyny, ja od wczoraj w szpitalu... Niby mieli dzisiaj / jutro wywoływać ale wczoraj przy przyjęciu usłyszałam "no może w tym tyg pani urodzi" i leżę i czekam aż zdecydują, dwa razy dziennie mam ktg,dzisiaj miałam nawet skurcze do 115 ale a razie bez odzewu lekarzy ;/ od czwartku rana spaliśmy z wagi, ja ponad dwa kilo i Mały z 4400 na 4230, kurcze.... Gdyby jeszcze to rozwarcie się pojawiło to może by coś przyspieszyli a takto to leżę bezczynnie w szpitalu ;/

reklama
Do góry