reklama
Mama Ola
Zaciekawiona BB
Hej Mamuski
Czy jest jakąś chetna Mama na spacer w parku przy ul.kościuszki? Albo okolicach? Taka ładna pogoda zachęca do spaceru a samej ze spiacym maluchem mi smutno...
Któraś jest za ???
Czy jest jakąś chetna Mama na spacer w parku przy ul.kościuszki? Albo okolicach? Taka ładna pogoda zachęca do spaceru a samej ze spiacym maluchem mi smutno...
Któraś jest za ???
Witam Ostrowianki
Dopiero co poznałam Wasze forum i strasznie się ciesze, że aż
tyle mam i przyszłych mam z okolic Ostrowa tu bywa
Moja mała Kingunia na razie dokazuje jeszcze w brzuszku i z niecierpliwością
czekam na rozwiązanie w czerwcu
Venus27 polecam moje lekarza prowadzącego przyjmuje w Ostrowie na ul. Kościuszki jednak ja jeżdżę do niego do domu ( Krzywosądów 7 wylot na Pleszew z Ostrowa) tam ma lepszy sprzęt w 3D (na każdej wizycie dostaje od niego 7 pięknych zdjęć mojej małej )
Pozdrawiam
Dopiero co poznałam Wasze forum i strasznie się ciesze, że aż
tyle mam i przyszłych mam z okolic Ostrowa tu bywa
Moja mała Kingunia na razie dokazuje jeszcze w brzuszku i z niecierpliwością
czekam na rozwiązanie w czerwcu
Venus27 polecam moje lekarza prowadzącego przyjmuje w Ostrowie na ul. Kościuszki jednak ja jeżdżę do niego do domu ( Krzywosądów 7 wylot na Pleszew z Ostrowa) tam ma lepszy sprzęt w 3D (na każdej wizycie dostaje od niego 7 pięknych zdjęć mojej małej )
Pozdrawiam
Patka0000
Fanka BB :)
Witajcie ja rowniez rodze w czerwcu jestem z Ostrowa , ale obecnie mieszkam za Grabowem Ajak sie ten lekarz nazywa? i pewnie chodzisz prywatnie ?
bojka_6
Witajcie Patka i Kasia :-)
AjakAnia - blizna po laparoskopii jest prawie nie widoczna są to trzy malutkie nacięcia z czego jedno jest w pępku.
Mama Ola - ja bardzo chętnie się wybiorę na spacer z Wami jednak dopiero w przyszłym tygodniu najwcześniej.
Venus- ponoć najlepiej Jakubek w Kaliszu.
Jak ten czas przeleciał moje bliźniaki w piątek mają roczek
AjakAnia - blizna po laparoskopii jest prawie nie widoczna są to trzy malutkie nacięcia z czego jedno jest w pępku.
Mama Ola - ja bardzo chętnie się wybiorę na spacer z Wami jednak dopiero w przyszłym tygodniu najwcześniej.
Venus- ponoć najlepiej Jakubek w Kaliszu.
Jak ten czas przeleciał moje bliźniaki w piątek mają roczek
gin.Czechmanowski tak chodzę prywatnie płacę 120 zł.
Ja też jestem z Ostrowa ale teraz mieszkam przed Grabowem ;p
Dziewczyny doradźcie coś mam problem, byłam dziś na wieczornych zakupach i źle złapałam siatkę z zakupami jak z auta wychodziłam, teraz nie umiem się ruszyć nie wiem czy dysk mi wypadł strasznie mnie boli kręgosłup na dole i mam jakąś górkę...;/
Miała któraś z Was tak kiedyś
Bojka_6 -gratuluję 2 słodkich maluszków Pewnie masz w domu nie mały harmider z 3 brzdącami jak sobie dajesz radę ? Ja boję się porodu jak to będzie a Ty musiałaś sobie poradzić z podwójnym, podziwiam
Ja też jestem z Ostrowa ale teraz mieszkam przed Grabowem ;p
Dziewczyny doradźcie coś mam problem, byłam dziś na wieczornych zakupach i źle złapałam siatkę z zakupami jak z auta wychodziłam, teraz nie umiem się ruszyć nie wiem czy dysk mi wypadł strasznie mnie boli kręgosłup na dole i mam jakąś górkę...;/
Miała któraś z Was tak kiedyś
Bojka_6 -gratuluję 2 słodkich maluszków Pewnie masz w domu nie mały harmider z 3 brzdącami jak sobie dajesz radę ? Ja boję się porodu jak to będzie a Ty musiałaś sobie poradzić z podwójnym, podziwiam
Ostatnia edycja:
bojka_6
Kasia- w dolegliwościach plecowych Ci nie pomogę. Jak Ci nie przejdzie to może idź do lekarza. A co do porodu bliźniaków to ja ich nie rodziłam tylko mi je dali :-) miałam cesarkę. Córkę pierwszą rodziłam naturalnie. Nie bój się porodu, nastaw się pozytywnie, nie będę Ci mówić, że poród nie boli bo boli jak cholera, ale matka natura wie co ma robić więc będzie ok. A coś pozytywnego z porodu to moja córka ważyła 4170 i urodziłam ją bez nacinania i bez pęknięcia krocza więc niech ten optymistyczny akcent dobrze Cię nastroi. A chodzisz gdzieś do szkoły rodzenia?? wiem z doświadczenia że to bardzo pomaga się przygotować do porodu. W pierwszej ciąży też chodziłam do Czechamanowskiego i na na początku z bliźniakami też.
Mama Ola
Zaciekawiona BB
bojka_6 - jak na złość pogoda się popsuła i mój malec chory, więc jak się wychoruje i pogoda się poprawi to mam nadzieję że się spotkamy
Samych pięknych chwil, uśmiechu i cierpliwości Tobie Mamuśka Ci życzę ,a Twoim Maluszkom z okazji tych pierwszych urodzinek kolejnych pięknych miesięcy
Kasia i Patka- Witajcie
Samych pięknych chwil, uśmiechu i cierpliwości Tobie Mamuśka Ci życzę ,a Twoim Maluszkom z okazji tych pierwszych urodzinek kolejnych pięknych miesięcy
Kasia i Patka- Witajcie
Cześć dziewczyny)widzę że Nas przybywa....))super))Witam nowe przyszłe mamyJa mam na imię Paulina i jestem mama rocznego rozrabiaki))Co do porodu...to mój trwał 14h i nie powiem że było łatwo....ale tak jak bojka napisała pozytywne nastawienie jest najważniejsze...ja jestem mega panikarą a jednak dałam radewięc i Wy dacie....Ból jest niesamowity ale jak już się zobaczy tą małą kruszynkę wszystko się od razu zapomina...dla takich chwil warto to wszystko znieść))Dziewczyny ja też jestem chętna na spacerek z Wami..więc jak tylko zrobi się ciepło to jak to się mówi odpalamy nasz czterokołowe bryki i ruszamy w teren hehe))BOJKA-wyobraź sobie że ja dopiero dziś zobaczyłam wiadomości od Ciebie które mi wysłałaś w maju i w sierpniu odnośnie naszego spotkania.....chyba trochę się spóźniłam)))A tak przy okazji sto lat dla bliźniaków:*
VENUS-ja byłam u Jakubka w Kaliszu na 3d...koszt wizyty 200zl ogólnie byłam bardzo zadowolonaA wiesz już co będzie??jeśli tak to się pochwal)czekamy
Aha...zapomniałam się pochwalić...mój synio robi już kupkę na nocnik....jak tylko mu się chcę biegnie do łazienki przynosi nocnik i pokazuje że chce usiąść...więc już nie pamiętam kiedy mu zmieniałam kupę w pieluszce...jestem mega dumna)Nad sikami wciąż pracujemy hehe))
VENUS-ja byłam u Jakubka w Kaliszu na 3d...koszt wizyty 200zl ogólnie byłam bardzo zadowolonaA wiesz już co będzie??jeśli tak to się pochwal)czekamy
Aha...zapomniałam się pochwalić...mój synio robi już kupkę na nocnik....jak tylko mu się chcę biegnie do łazienki przynosi nocnik i pokazuje że chce usiąść...więc już nie pamiętam kiedy mu zmieniałam kupę w pieluszce...jestem mega dumna)Nad sikami wciąż pracujemy hehe))
reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie zaczęłam niedawno do położnej chodzić a w przyszłym tyg muszę się zapisać na szkołę rodzenia mam nadzieję że jeszcze zdarzę bo okazało się iż rodzić będę w maju nie czerwcu na razie czekam aż mój partner dostanie wolne bo jak na razie ma same 12 w pracy a uparł się że będzie ze mną chodzić i chce być przy porodzie więc mnie to trochę podtrzymuje na duchu. Co do pleców to chyba w poniedziałek będę musiała się wybrać do lekarza bo znowu bolą mnie strasznie. Niby po masażu ta kulka się trochę chowa ale wystarczy że ukucnę żeby coś sięgnąć z szafki i boli mnie nie miłosiernie:-(
Musek a ile ma już ten Twój mały zuch ? Przyjdzie lato to i z siuśkami sobie poradzicie Gratulacje dla dumnej mamy
A mam jeszcze pytanko chodziła z Was któraś na basen w ciąży ? Może to by mi pomogło na ten mój kręgosłup kurcze młoda jeszcze niby jestem a czuje się jak stara babcia ;/ Ale boje się żeby jakiejś infekcji nie złapać a w Ostrowie to ani Delfin ani wodny raj za czyste nie są....;/
Musek a ile ma już ten Twój mały zuch ? Przyjdzie lato to i z siuśkami sobie poradzicie Gratulacje dla dumnej mamy
A mam jeszcze pytanko chodziła z Was któraś na basen w ciąży ? Może to by mi pomogło na ten mój kręgosłup kurcze młoda jeszcze niby jestem a czuje się jak stara babcia ;/ Ale boje się żeby jakiejś infekcji nie złapać a w Ostrowie to ani Delfin ani wodny raj za czyste nie są....;/
Ostatnia edycja: