reklama
nataliaxxx
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny:0 nie bylo mnie tutaj dawno..bo w niedziele wieczorem trafilam na patologie ciazy..wczoraj wyszlam : ) dzieki za potrzebne informacje.. konczy mi sie 37tydz i podobno mala ma 3500 duzo jak na ten tydz prawda? a ja jestem drobna wiec sie bardzo dziwie..poki co przytylam z 50 do 66kg...eh
nataliaxxx
Zaciekawiona BB
tak bardzo chce miec swoja malutka kruszynke przy sobie i spotkac sie z wami na jakis spacerek ale do tego jeszcze troszke niestety..pozdrawiam was goraco
nataliaxxx
Zaciekawiona BB
dziewczyny a orientujecie sie ile kosztuje u nas cc?
kolezanka sie pyta
kolezanka sie pyta
Ja niestety nie mam pojęcia ile kosztuje cesarskie cięcie...nie interesowałam się tym bo chciałam rodzić naturalnie i mi się udało...ale nie powiem że było łatwo...Natalia a co się stało że trafiłaś na patologie??ja tam leżałam 5 h przed porodem i dziękuje bardzo...wstrętny jest nie oddział:/wagę dziecka podają w przybliżeniu...u mnie np na ostatniej wizycie lekarz podał mi wagę 3100...na porodówce (już przy bólach partych)położna zapytała mnie jaką wagę oszacował lekarz...ja mówię że 3100 a ona do mnie że na pewno będzie o wiele większa waga coś powyżej 4 kg...doznałam szoku...a mały urodziła się 2860...więc ta idiotka takiego strachu mi napędziła że szok...więc spokojnie może nie będzie aż tak źle a mała już teraz na końcówce aż tak dużo nie będzie przybierała)Natalia zawsze możesz przyjść z kruszynką w brzuszku i zjeść lody w miłym towarzystwie...tak mi się bynajmniej wydaje że miłym hehe))
nataliaxxx
Zaciekawiona BB
pewnie u kazdego inaczej z cena..napewno milym towarzystwie trafilam tam bo przez niedziele wgl nie czulam mojej dzidzi..troszke zpanikowalam powwiem szczerze..nic nie pomagalo ani mleko ani slodycze..ani ruszanie brzuszkiem..wiec pojechalam...no mam nadzieje bo 3kolezanki mialy przed porodem ostatnie usg...i waga byla trafiona..mi nie bawem zaczyna sie 38tydz..wiec ciaza donoszonanie jest zle...
hmm tak wam zazdroszcze ze macie juz swoje babelki przy sobie ja tez chce!
hmm tak wam zazdroszcze ze macie juz swoje babelki przy sobie ja tez chce!
bojka_6
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!!!
Natalia ja miałam cc ale planowane ze względu na bliźniaki więc też Ci nie powiem ile kosztuje.
Musek jak tu zajrzysz to lody dziś w południe. Spotkajmy się koło Rowińskiego [pod ratuszem.
Natalia jeszcze troszeczkę i będziesz mieć maluszka przy sobie, wytrzymałaś tyle to jeszcze te oststanmie dni dasz radę choć wiem że właśnie one dłużą się nie miłosiernie.
Natalia ja miałam cc ale planowane ze względu na bliźniaki więc też Ci nie powiem ile kosztuje.
Musek jak tu zajrzysz to lody dziś w południe. Spotkajmy się koło Rowińskiego [pod ratuszem.
Natalia jeszcze troszeczkę i będziesz mieć maluszka przy sobie, wytrzymałaś tyle to jeszcze te oststanmie dni dasz radę choć wiem że właśnie one dłużą się nie miłosiernie.
Hej Dziewczyny
tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży, 5 tydzień i w związku z tym mam do Was pytanie, czy macie jakieś doświadczenia z dr Pozorskim? Zastanawiam się jakiego lekarza wybrać...
Bardzo Was proszę o pomoc.
Pozdrawiam Mamusie )
tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży, 5 tydzień i w związku z tym mam do Was pytanie, czy macie jakieś doświadczenia z dr Pozorskim? Zastanawiam się jakiego lekarza wybrać...
Bardzo Was proszę o pomoc.
Pozdrawiam Mamusie )
reklama
Kurcze Bojka nie było mnie od rana na internecie((weszłam dopiero teraz(wczoraj cały dzień zaglądałam czy coś napisałaś od nośnie naszego spotkania...ehhh....coś ciężko nam się spotkaćmam nadzieję że jeszcze będzie okazja))Witam nową mamę))Ja chodziłam do dr Pozorskiego i jak dla mnie bardzo w porządku lekarz...ale każda z Nas oczekuje czegoś innego...więc sama musisz zobaczyć czy będzie on Tobie odpowiadałA tak w ogóle to gratuluje dzidzi))