reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

Witajcie Dziewczyny!!!
Jesteśmy już z maluszkami w domku:-) W wielkim skrócie co u Nas.
Poród przez CC jak dla mnie koszmar. Maluszki urodziły się w 34 tyg więc troszkę za wcześnie, Lenka była pod respiratorem, a Tomek na CPAPie, na szczęscie już wszystko ok. Od poniedziałku w domku. W szpitalu w sumie 19 dni.
Jestem jak najbardziej za spotkaniem jak już będzie ciepło.
A co do położnej to ja polecam Elżbietę Banach, a pediatrę Michałkiewicz-Adam.

reklama
hej kochane..ciesze sie bojka ze juz jestes w domku i juz wszystko dobrze;-)

ja po mału zaczelam kompletowac wyprawke ale krucho z kasa wiec tempo bardzo wolne...

zycze wszystkim mamusią zdrówka:-)

hej. Ja też zaczynam kupować ciuszki dla mojego maleństwa tylko, że nie wiem czy będę miała chłopca czy dziewczynkę, więc na razie mój bobasek ma wszystkie ubranka białe lub kremowe :-D.

Martusia ja mogę ci polecić zakupy przez internet. Na stronie 5 10 15 jest bardzo dużo promocji (można ciuszki kupić taniej niż w sklepie - bluzeczki już od 6,99zł), lub allegro - warto licytować zestawy ubrań - dużo ciekawych markowych ciuszków można kupić za nie duże pieniążki:-).

Pozdrawiam wszystkie mamusie:-D

Hejka dziewczyny:)widzę że już mało kto się tu udziela...ale nie ma się co dziwić niektóre zajęte opieką nad szkrabami a inne czekają na wielki dzień:)U nas dziś stukneły 3 miesiące masakra jak ten czas leci:)Mały już gaworzy i się uśmiecha dosłownie jest do zjedzenia:)U nas ogólnie wszystko dobrze....a tak w ogóle jak dobrze że w końcu wiosna się zaczyna bo już mam dość tej cholernej zimy....więc zaczną się długie spacerki:))dobra zmykam kąpać małego 3-majcie się w ciepełku pozdrowionka dla Was:)

Hej dziewczyny:) Super, że zajrzałam na ten wątek. Wreszcie ktoś z mojego miasta:) Mój synek ma już 15 miesięcy! Jak czytam o wyprawce to się wzruszam. Tyle wspomnień ehhhh;) Dla tych co nie mają jeszcze wszystkiego to wyprzedaję ciuszki i zabawki dla noworodka za bardzo rozsądną cenę:) Jakby co to dajcie znać, mogę przeslać maile:)

Musek korzystaj ze spacerów, bo teraz mój synek nie chce za bardzo siedzieć we wózku;)
Anka w którym jesteś tygodniu?
Martusia kupuj też używane ubranka, ja kupowałam na allegro i od znajomych.
Bojka bliźniaki? dużo cierpliwości życzę!!;)

Dzisiaj chyba pojadę do galerii po czapkę dla Synusia, bo dzisiaj jak zrobiło się ciepło to zorientowałam się, ze jeszcze nie mam hehe

Ale tu cisza:szok:
Odezwijcie się :-)
Pogode mamy the best:wściekła/y:
Mój Synuś ani myśli iśc spać;-)
Jak tylko zaśnie to wystawiam rzeczy małego na allegro. Tak mi się nie chce że szok!

reklama
Witajcie dziewczyny!!!

Musek - 3 miesiace ten czas leci jak glupi, ale czemu sie dziwic skoro moje maluchy maja juz miesiac :-D
Venus - mam blizniaki i do tego prawie 4 letnia coreczke, ale jak narazie ogarniam towarzystwo. Maluszki sa zdyscyplinowane i ladnie spia, jedza, potrafia juz sobie zrobic prawie 2 godzinna przerwe w spaniu.
Martusia - potwierdzam to co Venus napisala kupuj uzywane lub na wyprzedazach, dzieciaczki tak szybka rosna ze szkoda kasy na nowe, mozna to wydac na cos innego. Ja np. wydaje kase na mleczko bo niestety musze dokarmiac Tomka, a Lenka tylko na butli jest.

W niedziele jak sie nic nie zmieni zamierzam wyjechac pierwszy raz na spacer z dzieciaczkami - juz nie moge sie doczekac.

Pozdrowionka

Do góry