reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

reklama
Ja także gratuluje mamusiom. Jutro mam wizytę u lekarza, zobaczę co się dzieje u mojego maluszka. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Juz mam po mału dosyć tej ciąży, stasznie mi ciężko od tygodnia, w nocy nie bardzo moge spać, ale jeszcze muszę trochę wytrwać. Przynajmniej do 17 marca. Pozdrawiam obecne i przyszłe mamusie z tego forum.

Witajcie Mamuśki:)))na początek składam gratulacje świeżo upieczonym mamuśką:))))))super że macie już to za sobą i że dzieciaczki przyszły na świat zdrowe i bez żadnych komplikacji:)))U mnie ogólnie jakoś leci zmieniłam małemu mleczko na bebilon z tendencją do ulewania....wiec jest w miarę oki...w nocy karmie go modyfikowanym a w dzień moim....nocki bez zmian jak budził się co 2-3 h tak się budzi..żarłoczek z niego masakryczny....w czwartek byliśmy na szczepieniu...szczepiłam tą 5w1...mały płakał bardzo a ja razem z nim...ehhh biedne te Nasze dzieciaczki dobrze tylko że nie będą tego pamiętać:)Mały waży już 4930 więc idzie jak burza:)))ANULKA 82-wiem co czujesz też tak miałam na koniec ciąży byłam już tak zmęczona ze szok...ale dasz radę wierzę w Ciebie:))a co będzie córeczka czy synuś??A tak w ogóle to jak już DORKA I BOJKA się poznały to ja proponuję żebyśmy wszystkie się poznały jak już zrobi się cieplutko i każda będzie już miała swoje pociechy na świecie...zrobimy taki mały zlot czarownic hehe co wy na to??:)dobra zmykam jeszcze raz gratulacje dla bojki i dorki 3-majcie się tam w ciepełku....a całej reszcie życzę wytrwałości i szybkich porodów:))Buziaki

Ja też już po wizycie. Moja szyjka jest już bardzo króciutka, na dodatek mam rozwarcie na 4 cm. Córcia się jeszcze nie odwróciła główką do dołu więc cały czas czekam. W przyszłym tygodniu jade na ktg. Jutro zaczynam 37 tydz. więc w każdej chwili mogę się znalezć na porodówce. Mam tylko nadzieje że malutka jeszcze fiknie jednego koziołka i przyjmie odpowiednią pozycję do porodu, bo jeśli nie to czeka mnie CC. A tego bym nie chciała. Ale poczekamy, zobaczymy.

Witajcie Dziewczyny :)
Szukając dobrej położnej z Ostrowa, znalazłam Was :) Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że choć trochę mi pomożecie i wesprzecie informacjami, radami. Jestem w 31 tygodniu ciąży, więc za chwilę Antek będzie z nami!! :) A obecnie mieszkam, bo jeszcze studiuję w Poznaniu i tutaj też mam zamiar urodzić synka, jednak po narodzinach przeprowadzamy się szybciutko do Ostrowa, do naszego nowego mieszkanka które remontujemy :) Ja nie jestem rodowitą Ostrowianką, dlatego też moja prośba do Was, byście poleciły mi DOBRĄ położną środowiskową i DOBREGO lekarza pediatrę. Będę Wam bardzo wdzięczna, bo strasznie się denerwuję, że przyprowadzając się do Ostrowa nie mam tam żadnej rodziny, której mogłabym się poradzić w związku z opieką medyczną maluszka....

hejcia:-) ja tez coraz bardziej czuję mojego maluszka:-) ja moge polecic panią doktor kornelie haussmann..swietny lekarz i ma podejscie do dzieci...ja tez jestem za zlotem hihi

reklama
Do góry