reklama
Rozwiązanie
Kto następny?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
reklama
Razer69gaming
Fanka BB :)
Przed porodem tak też robiłam hehe w szafce układałam ciągle ubranka na nowo, oglądałam itd to chyba tak jest..turlam się, im bliżej końca tym wolniej płynie czas. Też przekładacie w szafie o obmacujecie wózek, łóżeczko,itp.?
kitajka
Zaciekawiona BB
to znaczy, że z głową ok, bo już się zastanawiałam, czy to jakieś natręctwo. To wszystko jest takie miłe, takie nowe i takie śliczne. Cieszą mnie te wszystkie przygotowania.Przed porodem tak też robiłam hehe w szafce układałam ciągle ubranka na nowo, oglądałam itd to chyba tak jest..
Razer69gaming
Z głową wszystko ok układaj póki możesz , bo po narodzinach takiego ładu i składu już nie ma. Heheheto znaczy, że z głową ok, bo już się zastanawiałam, czy to jakieś natręctwo. To wszystko jest takie miłe, takie nowe i takie śliczne. Cieszą mnie te wszystkie przygotowania.
U
usunięty
Gość
Położna która do mnie przyjeżdżała robić usg itp do mieszkania mówiła że jak chce szybciej urodzić to mam się zająć sprzątaniem. W sensie umyć okna oczywiście jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań, podłogę myć nawet trzy razy dziennie, chodzić bardzo na długie spacery ale zawsze z kimś bo wkońcu końcówka ciąży. Ale szczerze mówiąc i tak to nic nie dało bo koniec końców miałam poród wywoływany tydzień po terminie porodu
kitajka
Zaciekawiona BB
święta dopiero za miesiąc, ale dobra, posprzątam, gin mówi też, żeby do przyspieszenia porodu "używać męża" a le co ma zrobić jak on spanikowany i nie chce.Położna która do mnie przyjeżdżała robić usg itp do mieszkania mówiła że jak chce szybciej urodzić to mam się zająć sprzątaniem. W sensie umyć okna oczywiście jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań, podłogę myć nawet trzy razy dziennie, chodzić bardzo na długie spacery ale zawsze z kimś bo wkońcu końcówka ciąży. Ale szczerze mówiąc i tak to nic nie dało bo koniec końców miałam poród wywoływany tydzień po terminie porodu
reklama
Razer69gaming
Czasem można wypróbować wszystkiego, a dziecko i tak wyjdzie w swoim czasie na świat.. moja 9 dni po terminieświęta dopiero za miesiąc, ale dobra, posprzątam, gin mówi też, żeby do przyspieszenia porodu "używać męża" a le co ma zrobić jak on spanikowany i nie chce.
Podziel się: