reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ostatnia prosta

kitajka

Zaciekawiona BB
Hej mamusie!
tzn. przyszłe mamusie tuż przed. Ile Wam jeszcze zostało do terminu? Jak samopoczucie?Jak przygotowania? I co jeszcze trzeba zrobić zanim się urodzi?Ja planuję rzęsy, żeby ładnie wyglądać i dobrze się czuć. Zostało 5 tyg.

reklama
reklama
Położna która do mnie przyjeżdżała robić usg itp do mieszkania mówiła że jak chce szybciej urodzić to mam się zająć sprzątaniem. W sensie umyć okna oczywiście jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań, podłogę myć nawet trzy razy dziennie, chodzić bardzo na długie spacery ale zawsze z kimś bo wkońcu końcówka ciąży. Ale szczerze mówiąc i tak to nic nie dało bo koniec końców miałam poród wywoływany tydzień po terminie porodu

Położna która do mnie przyjeżdżała robić usg itp do mieszkania mówiła że jak chce szybciej urodzić to mam się zająć sprzątaniem. W sensie umyć okna oczywiście jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań, podłogę myć nawet trzy razy dziennie, chodzić bardzo na długie spacery ale zawsze z kimś bo wkońcu końcówka ciąży. Ale szczerze mówiąc i tak to nic nie dało bo koniec końców miałam poród wywoływany tydzień po terminie porodu
święta dopiero za miesiąc, ale dobra, posprzątam, gin mówi też, żeby do przyspieszenia porodu "używać męża" a le co ma zrobić jak on spanikowany i nie chce.

reklama
Do góry