reklama
Rozwiązanie
Kto następny?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
littlebabe
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży na ogół występuje strach i przerażenie na myśl o porodzie, to normalne.Aj, chciałabym mieć już poród za sobą. Znam wiele dziewczyn, które rodziły i żadna jakoś szczególnie nie narzekała, ale czasami wizja kilkugodzinnych skurczy mnie przeraża [emoji29] Czy tylko ja tak mam?
reklama
U
usunięty
Gość
Nio, tak jak pisałam 7 dni po terminie się zgłosisz jakby dalej nic i dzidzia na świecie myślisz że się zaczęło?hej, melduję, że dalej cisza, może tylko brahtony częściej i bardziej bolą. Mam się zgłosić na oddział 7 dni po terminie.
powodzenia! u mnie taki sam początek był...biegunka pół dnia, dwa razy wymioty i potem odpadł czop i zaczęły się skurcze, bardzo mocne co 20min, apotem co 10. Jak dojechałam na ip to już były 4 cm i akcja trochę stanęła-podobno tak się dzieje ze stresu w szpitalu. Dostałam balonik i o 23:08 Uleńka już była ze mną. Właśnie się w nią wpatruję, od wczoraj jesteśmy w domu, a ja mam tyle pałera, że mogłabym góry przenosić.zaczęło mnie czyścić, więc chyba coś ruszatrzymajcie kciukasy
karotka92
Zaciekawiona BB
ja też się boję, nie myślę, że cos pójdzie nie tak, tylko, że mnie bedzie niesamowicie boleć, że sobie nieporadzę itp.Aj, chciałabym mieć już poród za sobą. Znam wiele dziewczyn, które rodziły i żadna jakoś szczególnie nie narzekała, ale czasami wizja kilkugodzinnych skurczy mnie przeraża [emoji29] Czy tylko ja tak mam?
Aguu
Fanka BB :)
Mój pierwszy poród od pierwszego skurczu trwał 20h. Ale to nie było tak ze bolało non stop przez 20h. Poza tym w szpitalu byłam na ostatnie 3-4h. Pewnie są sytuacje gdzie druga faza się przedłuża itp Ale to są procenty. Nie ma co się negatywnie nastawić Damy radę
Poza tym pod koniec to już raczej się modli o poród hehe
Poza tym pod koniec to już raczej się modli o poród hehe
reklama
lAlamakota
Zaciekawiona BB
ja sobie cały czas powtarzam, że cokolwiek będzie się działo, to skonczy sie to dzieckiem
Podziel się: