reklama
Rozwiązanie
Kto następny?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
JestemMamą
Aktywna w BB
a ja jestem zdania, ze kobieta powinna się dobrze czuć w każdej sytuacji i jak rzęsy mają pomóc, to super!Kochana rzęsy na porodówkę? Tam będzie płacz krew i ból. A szczerze mówiąc nie będziesz miała czasu żeby myśleć czy ładnie wyglądasz. Bóle porodowe są najgorsze, poród mniej skomplikowany bo pielęgniarki latają i mówią jak masz oddychać co robić itp. Potem wychodzi mała kulka cała od krwi i bierzesz ją na ręce. potem przenoszą Cię obolałą na salę i czekasz tam trzy dni na wyjście do utęsknionego domku. Ja w sumie leżałam po porodzie aż 3 tyg.
reklama
kitajka
Zaciekawiona BB
współczuję tych 3 tyg. ale dla mnie to ważne, żeby się dobrze czuć ze sobą. To jest taki moment stawania się kobietą. Właśnie rzęsy robię, żeby potem nie myśleć, tylko mieć zrobione oko;-). W końcu pierwsze zdjęcia.Kochana rzęsy na porodówkę? Tam będzie płacz krew i ból. A szczerze mówiąc nie będziesz miała czasu żeby myśleć czy ładnie wyglądasz. Bóle porodowe są najgorsze, poród mniej skomplikowany bo pielęgniarki latają i mówią jak masz oddychać co robić itp. Potem wychodzi mała kulka cała od krwi i bierzesz ją na ręce. potem przenoszą Cię obolałą na salę i czekasz tam trzy dni na wyjście do utęsknionego domku. Ja w sumie leżałam po porodzie aż 3 tyg.
Aguu
Fanka BB :)
O rety gdybym była pierworódką to bym się przestraszyla. Na szczęście mam inne doświadczenia z porodów uff.Kochana rzęsy na porodówkę? Tam będzie płacz krew i ból. A szczerze mówiąc nie będziesz miała czasu żeby myśleć czy ładnie wyglądasz. Bóle porodowe są najgorsze, poród mniej skomplikowany bo pielęgniarki latają i mówią jak masz oddychać co robić itp. Potem wychodzi mała kulka cała od krwi i bierzesz ją na ręce. potem przenoszą Cię obolałą na salę i czekasz tam trzy dni na wyjście do utęsknionego domku. Ja w sumie leżałam po porodzie aż 3 tyg.
U
usunięty
Gość
Kochane nie napisałam tego w złości niestety ja leżałam 3 tyg w szpitalu. Córka miała guzki w mózgu rączki miała aż sine od pobierania krwi dwa razy dziennie, poród wspominam okropnie ale córeczka to moje oczko w głowie. Na drugie dziecko raczej się nie zdecyduje
Ania0306
Niestety z porodem nie przewidzi czy pójdzie szybko i sprawnie czy długo i z komplikacjami. Współczuję przeżyć. Ale masz już córeczkę przy sobie i to się teraz liczyKochane nie napisałam tego w złości niestety ja leżałam 3 tyg w szpitalu. Córka miała guzki w mózgu rączki miała aż sine od pobierania krwi dwa razy dziennie, poród wspominam okropnie ale córeczka to moje oczko w głowie. Na drugie dziecko raczej się nie zdecyduje
Razer69gaming
Oj wydaje mi się, że właśnie niech pani zrobi się na bóstwo. Później może być na to mniej czasu, a poza tym kobieta wymęczona porodem a rzęsy piękne , czarne hm... Przy następnym sama o tym pomyśle heheKochana rzęsy na porodówkę? Tam będzie płacz krew i ból. A szczerze mówiąc nie będziesz miała czasu żeby myśleć czy ładnie wyglądasz. Bóle porodowe są najgorsze, poród mniej skomplikowany bo pielęgniarki latają i mówią jak masz oddychać co robić itp. Potem wychodzi mała kulka cała od krwi i bierzesz ją na ręce. potem przenoszą Cię obolałą na salę i czekasz tam trzy dni na wyjście do utęsknionego domku. Ja w sumie leżałam po porodzie aż 3 tyg.
Nie przesadzajmy z tą krwią, bólem i płaczem bo można się wystraszyć .. każda przechodzi inaczej i ma indywidualne wspomnienia i odczucia.
Ania0306
Ja dretwienia mam jeszcze do tej pory choć już jestem po porodzie w prawie 3 tygodnie. W ciąży dwa palce mi zdretwiały na stałe aż do tej pory tak mam. Ale jestem w związku z tym zapisana do neurologa bo zamiast się poprawiać to jest gorzej. Doszły do do tego nogi i raz się nawet zdarzyła głowa. Więc to raczej nie związane z ciążą . Ale same ręce to normalne tak mi ginekolog mówił jeszcze w ciąży.strasznie mi drętwieją ręcę, Wam też?
reklama
Podziel się: