reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Nika puzzli jeszcze nie kuma - ma takiego piankowego słonia puzzlowego, to jeszcze ani razu nie trafiła dobrą nogą w dobre miejsce ;-) za to pisanie - rysowanie super - mówi "piśs" i cała szczęśliwa

reklama
Spróbujcie może na początek od takich puzzli. Potem dopiero takie kwadratowe.

4351-0.jpg
One są konturowe i łatwiej dziecku je ułożyć.​

ezzn8kv10i_36011_o.jpg

te sa super i mają kilka serii - ja mam pojazdy i zwierzęta dizkie​

Marysia też ma z tej serii ale one Abryz są dużo trudnijesze od tych konturowych - spóbuj mówię ci te konturowe. Gwarantuje ci ze Kubeł zakuma i będzie śmigał. Tylko mu pokaż na początek co i jak żeby załapał. Marysia pierwsze puzzle dostała pod choinke bo widziałam ze lubi takie dopasowywanie wszelkich kształtów. I po mieisacu czasu śmiga juz 9-elementowe - jak zakuma ze to sie po obrazkach układa to jej kupię wiecj elementów.
W ogóle jej musze chyba nowe kupic bo już zaczęła te na pamięć układa......:zawstydzona/y:

gluszek, wiktor ma wlasnie te puzzle ze zwierzetami na farmie. super sa, zgubil tylko jedna czesc krowy. ale on je wyciaga bardziej po to zeby mi pokazywac obrazki i je rozwalac niz ukladac :) ostatnio zakumal troche ze to sie uklada ale narazie probuje wsuwac jeden puzel w drugi a to trzeba od gory wsadzic.

reklama
Takie konturowe puzle to Ali układa spokojnie ale ma tez taka rybke w której trzeba dopasowac czesci ogon, głowe oko, płetwy i te tez juz zaczyna układac. Najgorzej wychodzi mu układanie takich obrazkowych, ma z disneya 6 elementów ale jeszcze z moja pomoca je układa:tak:

Do góry