reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Wow Toola rewelacja. Moja nawet nie ma puzzli. Muszę jej kupić, ale nie wyobrażam sobie, żeby mogła takie ulożyć. Jestem w głębokim pozytywnym szoku;-):tak:

Nowym osiągnięciem Poli (chociaż nie wiem, czy tak to można nazwać) jest to, że ma w żłobku "chłopaka":-D:-D:-D
Na wszystkie pytania na temat żłobka odpowiada: JAŚ!;-)
Jak ma na imię twój kolega w żłobku? - Jaś.:-)
Jak ma na imię twoja koleżanka ze żłobka? - Jaś:-), dopiero potem dopowie Zuzia i Daria.
Co robiłaś dzisiaj w żłobku? Pola bawi Jasiem!:-)
Jadłaś obiadek? Tak, z Jasiem:-), itp.

TOOLA JESTEM W POZYTYWNYM SOZKU. Wiem jakie to trudne bo Maryisa umie ułożyć puzzle ale najwięcej 9-elementowe. Chociaż robi to bardzoiej na zasadzie prób i błedów. Tzn nie dopasowywuje to co widzi na obrazku tylko patrzy czy pasują te wypustki. Dltego 4 i 6 elementowe jeji dą błyskawicznie bo jest mało kombinacji a przy 9 jest dość sporo. Musze ją nauczyc tak jak ty żeby patrzyła na obrazki.

Ja się chciałam pochwalić ze moje dziecko umie narysowac kółko!!!!!! Jestem w szoku cieżkim i powiem wam ze nawet kształtne to kółko jest. I mówi :kuko. Wiec wie co to jest i nie jest to ;-)przypadek!

kropecka moja julka też :-( najgorsze że ma w nosie wszelkie klocki puzzle itp. najlepsze są kredki książki i wszystkie przybory do gotowania:confused:

reklama
no jasne, kazdy sie bawi tym co lubi i to rozwija najlepiej, ja pierwsze puzzle kupilam jak Krysia miala chyba z 10 miesiecy ale takie drewniane, a jigsaw zaczela gdzies 4 miesiace temu wiec dluuugo "cwiczyla" zanim doszla do takiej wprawy, po prostu widzialam ze to lubi i kupowalam jej nowe, za to rysowanie u nas juz nie bardzo :no: i lalki poszly w odstawke :baffled:

Do góry