Witam. Jestem tu nowa. Chciałabym się dowiedzieć od was czy jest możliwe jeżeli 10 czerwca brałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i pękły dwa czy jeszcze dzis może fałszować wynik testu ciążowego? Miesiąc temu tyle dni po zastrzyku już test był negatywny.
reklama
Rozwiązanie
No to super, teraz tylko cieszyć się ciążą i myśleć pozytywnieWitam byłam u lekarza i wszystko jest ok. Serduszko bije
Jest ok.
Byłam dziś u lekarza i mówiła że jeszcze trochę za wcześnie i ze miałam później trochę owulacje bo koło 18 dnia cyklu wiec jeszcze nie widać, ale badania ok i endometrium grube jajniki tez ok. Dała mi zwolnienie i kazała przyjechać po jej urlopie i porobić badania jeszcze
reklama
Fado123
Fanka BB :)
No tak jak myślałam , no to porób badania i dbaj o siebie kiedy następna wizyta?Byłam dziś u lekarza i mówiła że jeszcze trochę za wcześnie i ze miałam później trochę owulacje bo koło 18 dnia cyklu wiec jeszcze nie widać, ale badania ok i endometrium grube jajniki tez ok. Dała mi zwolnienie i kazała przyjechać po jej urlopie i porobić badania jeszcze
No tak jak myślałam , no to porób badania i dbaj o siebie kiedy następna wizyta?
Następna wizyta 23 lipca. Teraz będzie miała urlop. Ważne ze się udało i żeby było wszystko dobrze
jasani
No to super. Gratuluję jeszcze razByłam dziś u lekarza i mówiła że jeszcze trochę za wcześnie i ze miałam później trochę owulacje bo koło 18 dnia cyklu wiec jeszcze nie widać, ale badania ok i endometrium grube jajniki tez ok. Dała mi zwolnienie i kazała przyjechać po jej urlopie i porobić badania jeszcze
No to super. Gratuluję jeszcze raz
Dziękuje bardzo
Fado123
No to jeszcze trochę musisz się "postresować " dla mnie te pierwsze tygodnie to ciągły stres ,czego Tobie nie życzęNastępna wizyta 23 lipca. Teraz będzie miała urlop. Ważne ze się udało i żeby było wszystko dobrze
No to jeszcze trochę musisz się "postresować " dla mnie te pierwsze tygodnie to ciągły stres ,czego Tobie nie życzę
A czy to normalne ze na usg jeszcze nic nie widać będąc w 5 tygodniu ciąży. W 16 dniu cyklu brałam zastrzyk na pęknięcie owulacja była może koło 18 dnia nie wiem dokładnie.
Fado123
Aż tal dobrze się nie znam , teoretycznie powinno być widać pęcherzyk , ale miałaś później owulację ,więc może było go jeszcze ciężko znaleźć , ja byłam w 4tyg3 i znalazł pęcherzyk choć nie łatwoA czy to normalne ze na usg jeszcze nic nie widać będąc w 5 tygodniu ciąży. W 16 dniu cyklu brałam zastrzyk na pęknięcie owulacja była może koło 18 dnia nie wiem dokładnie.
Mała.czarna
Ja byłam w 5 tyg i był mały mały Pęcherzyk ale z rozmiarów pęcherzyka 3 dni później wypada mi ze to 4t4d bo ciąża jest młodsza wszystko jest możliwe Strasznie późno masz wizytę kolejna
reklama
Ja byłam w 5 tyg i był mały mały Pęcherzyk ale z rozmiarów pęcherzyka 3 dni później wypada mi ze to 4t4d bo ciąża jest młodsza wszystko jest możliwe Strasznie późno masz wizytę kolejna
Zastanawiam się czy nie iść do tej która mnie wysłała wlasnie u tej co byłam co się leczyłam i to wcześniej już. Tyma bardziej ze do niej mam 15 km a do tej co teraz się leczyłam cały czas 60km