Witam. Jestem tu nowa. Chciałabym się dowiedzieć od was czy jest możliwe jeżeli 10 czerwca brałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i pękły dwa czy jeszcze dzis może fałszować wynik testu ciążowego? Miesiąc temu tyle dni po zastrzyku już test był negatywny.
reklama
Rozwiązanie
No to super, teraz tylko cieszyć się ciążą i myśleć pozytywnieWitam byłam u lekarza i wszystko jest ok. Serduszko bije
reklama
Ja za każdym razem robiłam betę po 16 dniach od zastrzyku. Ale po 14 na bank to już nie on.
Trudno mi w to uwierzyć niby nadzieja jest ale boję się sprawdzać. Tak w ogóle dziwnie, bo tyle czasu nigdy nic nie wychodziło i się chyba do tego przyzwyczaiłam...
Trudno mi w to uwierzyć niby nadzieja jest ale boję się sprawdzać. Tak w ogóle dziwnie, bo tyle czasu nigdy nic nie wychodziło i się chyba do tego przyzwyczaiłam...
Beta hcg 121,1 jestem w ciąży?
jasani
Fanka BB :)
Tak, gratulujęBeta hcg 121,1 jestem w ciąży?
Tak, gratuluję
Czy wynik beta liczy się od ostatniej miesiączki? Miesiączkę miałam 26 maja a zastrzyk na pęknięcie 10 czerwca i owulacja jakoś nie długo po. Czy wynik 121,1 jest dobry w tej chwili?
Tak, gratuluję
Czy wynik beta liczy się od ostatniej miesiączki? Miesiączkę miałam 26 maja a zastrzyk na pęknięcie 10 czerwca i owulacja jakoś nie długo po. Czy wynik 121,1 jest dobry w tej chwili?
jasani
Wynik jest jak najbardziej ok. Jak chcesz, to możesz powtórzyć badanie po 48 h, żeby sprawdzić przyrost.Czy wynik beta liczy się od ostatniej miesiączki? Miesiączkę miałam 26 maja a zastrzyk na pęknięcie 10 czerwca i owulacja jakoś nie długo po. Czy wynik 121,1 jest dobry w tej chwili?
Wynik jest jak najbardziej ok. Jak chcesz, to możesz powtórzyć badanie po 48 h, żeby sprawdzić przyrost.
Dzięki za odpowiedz. Myślisz ze w piątek na usg będzie coś widać? Później mój lekarz ma urlop a ja się trochę boje chodzić do pracy bo niby praca przy komputerze ale dźwiganie tez mam. Tym bardziej ze tyle się staraliśmy.
reklama
jasani
Na pewno jeszcze nic lekarz nie zobaczy. Poinformuj pracodawcę, że jesteś w ciąży a umówić się możesz do innego lekarza, ale i tak najlepiej w okolicach 6-7 tc.Dzięki za odpowiedz. Myślisz ze w piątek na usg będzie coś widać? Później mój lekarz ma urlop a ja się trochę boje chodzić do pracy bo niby praca przy komputerze ale dźwiganie tez mam. Tym bardziej ze tyle się staraliśmy.