reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

axxa - u mnie tez z mojej winy - nie jestem w dosłownym znaczeniu tego słowa katoliczką - bez chrztu itd, a wyznaje starą wiar :) Wiec u mnie też nie będzie z mojej winy, ale moje słonko też mnie popiera,że instytucja kościelna jest wystarczająco bogata, żebyśmy jej nie musieli dawac pieniędzy :))))))))))))))

Boniu ale mam dobry humor :) Glupawkę złapałam, czy co :) Życie jest piękne :)

reklama
Właśnie najważniejsza jest miłość -a to czy ktoś ma ślub kościelny czy inny czy go nie ma to każdego indywidualna sprawa ,każdy może mieć inne poglądy.Ja mam ślub konkordatowy- i dla mnie i mojego męża było ważne aby mieć ślub taki a nie inny, każdy ma inne priorytety i każdy na pewno ma swoje racje ,ale najważniejsza jest MIŁOŚĆ DWOJGA LUDZI I SZACUNEK WOBEC SIEBIE I OCZYWIŚCIE BYĆ DOBRYM CZŁOWIEKIEM  :)

ASMODIS masz racje idz przepadaj sie.Wiem jak sie czujesz ja sie tak czulam przez ponad 1,5 roku

My dzisaj z mezem spedzilismy dzien na wyglupach a ze mialam lenia to na obiadek poszlismy na pizze :) mniam pychotka a potem ja spalilismy na przytulaniu ;p i wyglupach miedzy czasie obejzelismy tez film OSZUKAC PRZEZNACZENIE

reklama
Do góry