reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

Hej Dziewczynki.
Ja tak bardzo chciałabym już wiedzieć czy jest ze mną fasolka- tak baaaaaardzo!!!! Muszę jeszcze poczekać na teścik :( . Ale gdy będzie pozytywny (a mam nadzieję :laugh: :laugh:) to będziemy najszczęśliwsi na świecie!!!!!!
Mój mężullo to co dzień całuje się z moim rzusiem i pyta czy jest już to takie słodkie.
Ja od poniedziałku męczę się z zębem- ani go prześwietlić nie mogę ani antybiotyków jeść więc męczę się strasznie!!!! Boli baaaaardzo - jedyne co zrobili to mi dziąsło pocięli żeby mógł sobie rosnąć a ja go już nie chcę - a wyrwać też nie mogę. Wogóle czuję się jak dziecko jem serki i papki -paranoja w tym wieku tak cierpieć z powodu rosnącego zęba SZOK!!! :mad: :mad:
Ale nie zanudzam Was.PA ;D ;D

reklama
Asmodis głowa do góry nie możesz się teraz załamywać. Ja też nie powiem chciałabym juz mieć dzidzie w brzusiu ale niczego nie przyspiesze i staram się nie podchodzić do tego szalenczo że teraz albo nigdy. :( Wiem że wszystkie chcemy planowac co do sekundy, ale najwidocziej tak sie nie da. ::). Jest nas tutaj tak wiele że razem damy radę.
Mam do was jeszcze pytanie czy oglądałyście zdjęcia z porodów znajdujące się w necie? ;)

MADZIUJKA wspolczuje wiem co to znaczy ja czesto mam klopoty z dzioslem.kiedy asz zamiar zrobic testa?

NADIAW ja troche ogladalam

ASMODIS NA NAS ZAWSZE MOZNA LICZYC

AXXA bardzo sie ciesze ze juz lepiej

m.a.l.i.n.k.a i jakie miałaś wrażenia bo ja powiem szczerze że załuje że oglądałam. Zastanawia mnie tylko to czy aż tak rażliwa jestem czy też tak wszyscy reagują bo aż się popłakałam. Pokazałam troszke tych zdjęć mężowi a on powiedział no że robia wrażenie, a mnie aż skręcało jak to widziałam. Naprawde jestem pełna podziwu dla kobiet rodzących i uważam że mężczyźni powinni częściej oglądać takie zdjęcia żeby docenić swoje żony a przede wszystkim kobiety. :-[

NADIAW mam podobne wrazenia do twoichz tym ze to jest slodkie jak sie rodzi taki aniolek ale ile kobieta sie wycierpi to tyllko kobieta wie.My sie zdecydowalismy odpoczatku i zanim jeszcze nie bylam w ciazy na porod rodzinny zobaczymy jak to bedzie

m.a.l.i.n.k.a testować bedę dopiero 22 ale najchetniej już bym to zrobiła ale wiem że nie ma sensu :(. @ mam dostać za tydzień ale mam nadzieję ze NIE!!! ;D ;D ;D ;D
o jakich zdjęciach mówicie??

reklama
Co do tych zdjęć wpiszcie w wyszukiwarce onetu zdjęcia z porodu a same znajdziecie. m.a.l.i.n.k.a nie miałam nic złego na myśli. My również zdecydowaliśmy juz dawno o rodzinnym porodzie. Ale zdjęcia troszke mnie przestraszyły, aczkolwiek wiem że każda kobieta inaczej rodzi i w tej chwili mysli sie o dziecku a nie o bólu. :)

Do góry