reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

NADIAW wiem wiem ze nie maials nic zlego na mysli.Tak szczeze to ja sie cholernie boje porodu ale dobrze bedzie przezyjemy:) tyle jest mam i przezyly to i my przezyjemy

reklama
ASMODIS no pewnie dobrze ze juz ci lepiej.A co dzis porabiasz o tej poze przed kopem hehe ? moj maz juz spi bo jak zwykle rano do pracy a ja sie obijam i spie do poludnia :) osatnio dlugo nie wlaczlakm kompa jak jest w pracy to ze soba gadamy to sie martwil ze hoho smsa napisal ze boi sie o mnie to szybko wstalam hehe:) buzka

nie jestem mezatka, jestem w dlugim zwiazku z moim facetem
nie powiem zebym nie chciala, ale nasza sytuacja jest ciezka. facet na studiach prywatnych-to kosztuje, choc pracuje, ale placa jest taka, ze szkoda gadac. ja tez sobie troche olalam, teraz jestem na 2 roku studiow dziennych, a mam 26 latek.przez to wszystko ze zycie tak sie potoczylo, tak naprawde nie stac nas aby sie teraz pobrac.

reklama
nio wlasnie zawsze tak jest :) u nas tez ssporo czasu od kad chcielismy kasy nie bylo ale w koncu sie znalazla no ale nie przez dizdzie bo dzidzia jest od niedawna a malzenstwo rokczek a o dzidzie staralismy sie dlugo przed slubemn

Do góry