reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

NADIAW wiem wiem ze nie maials nic zlego na mysli.Tak szczeze to ja sie cholernie boje porodu ale dobrze bedzie przezyjemy:) tyle jest mam i przezyly to i my przezyjemy

reklama
ASMODIS no pewnie dobrze ze juz ci lepiej.A co dzis porabiasz o tej poze przed kopem hehe ? moj maz juz spi bo jak zwykle rano do pracy a ja sie obijam i spie do poludnia :) osatnio dlugo nie wlaczlakm kompa jak jest w pracy to ze soba gadamy to sie martwil ze hoho smsa napisal ze boi sie o mnie to szybko wstalam hehe:) buzka

nie jestem mezatka, jestem w dlugim zwiazku z moim facetem
nie powiem zebym nie chciala, ale nasza sytuacja jest ciezka. facet na studiach prywatnych-to kosztuje, choc pracuje, ale placa jest taka, ze szkoda gadac. ja tez sobie troche olalam, teraz jestem na 2 roku studiow dziennych, a mam 26 latek.przez to wszystko ze zycie tak sie potoczylo, tak naprawde nie stac nas aby sie teraz pobrac.

reklama
nio wlasnie zawsze tak jest :) u nas tez ssporo czasu od kad chcielismy kasy nie bylo ale w koncu sie znalazla no ale nie przez dizdzie bo dzidzia jest od niedawna a malzenstwo rokczek a o dzidzie staralismy sie dlugo przed slubemn

Do góry