reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
buuuuuuuuuuuuuuuuuu juz nie musze testowac. wczoraj dostalam @. czuje sie strasznie, a juz myslalam...
nie wiem tylko czemu powiekszyly mi sie piersi i bylo mi niedobrze, jajnik tez mnie bolal, wczoraj w nocy tez mnie ten jajnik ciagnal, dzis tez go troche poczulam.
chyba wiem, to moje wymysly. koncze ze staraniem sie choc to nie bedzie latwe. najwidoczniej to jeszcze nie moj czas.
nie wiem tylko czemu powiekszyly mi sie piersi i bylo mi niedobrze, jajnik tez mnie bolal, wczoraj w nocy tez mnie ten jajnik ciagnal, dzis tez go troche poczulam.
chyba wiem, to moje wymysly. koncze ze staraniem sie choc to nie bedzie latwe. najwidoczniej to jeszcze nie moj czas.
A
Agnezzz
Gość
Axxa, a ja ci powiem - płacz płacz ile wlezie..bo to przynosi ulgę. Naprawdę. Wypłacz się kochana a potem zobaczysz, że z zza chmur wyjrzy słoneczko i na wszystko spojrzysz z innej perspektywy
axxa usmiechnij sie..idz na spacerek, do kumpelki na ploty..na kawkę..przetrzymaj ten smutny okres ..a niedługo będzie ok..Moze faktycznie fasolinka jakas kapryśna?
Elzbietka znowu nam zwiewa gdzies
Ja ostatni już dzien chyba z mezem byczę sie w łóżku...mamy dosc lezenia..ufff..ale samopoczucie wciaz fatalne....
Własnie zrobiłam leczo..pojedlismy..zarzuciliśmy antybiotyk..i zaraz znowu do wyrka
Elzbietka znowu nam zwiewa gdzies
Ja ostatni już dzien chyba z mezem byczę sie w łóżku...mamy dosc lezenia..ufff..ale samopoczucie wciaz fatalne....
Własnie zrobiłam leczo..pojedlismy..zarzuciliśmy antybiotyk..i zaraz znowu do wyrka
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
AMODIS slonko uszka do gory nie teraz to za jakis czas naewno
Rusałko, normalnie zazdroszczę ci tego leżenia. Ja niestety w pracy,a jedyne io czym moge myśleć to o łóżeczku iodrobinie drzemki. Jakbym zamknęła oczy to bym zasnęła, mam już dość tej "śpiączkii", od soboty tylko bym spała. Na dodatek od wczoraj boli mnie głowa
A
Agnezzz
Gość
No ja też bym chętnie pobyczyła się w łóżeczku hihi Oczywiście współczuję choroby, jednak takie leżenie i nic nie robienie przydałoby mi się naturalnie.
Witam wszystkich
Od jakiegoś czasu biernie obserwuję ale wreszcie się odezwę...Zachęcił mnie zwłaszcza wątek wieku. To chyba przesada z tym że nie ma "pierworódek"(sorry za to wyrażenie - niezbyt ładne ale wiadomo o co chodzi) powyżej 24 lat! To niemożliwe... chyba że w jakichś bardzo małych miejscowościach się rzadko zdarzają. Ja sama nie jestem chyba już taka młoda (choć czuję inaczej) i dopiero zaczynam starania. Ale mówię to ponieważ mam mnóstwo koleżanek w moim wieku i jak patrze na wszystkie dziewczyny które kończyły ze mna studia i na moje kuzynki...to dopiero zaczynają starania a niektórym nawet jeszcze to nie w głowie!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE BARDZO GORĄCO
Od jakiegoś czasu biernie obserwuję ale wreszcie się odezwę...Zachęcił mnie zwłaszcza wątek wieku. To chyba przesada z tym że nie ma "pierworódek"(sorry za to wyrażenie - niezbyt ładne ale wiadomo o co chodzi) powyżej 24 lat! To niemożliwe... chyba że w jakichś bardzo małych miejscowościach się rzadko zdarzają. Ja sama nie jestem chyba już taka młoda (choć czuję inaczej) i dopiero zaczynam starania. Ale mówię to ponieważ mam mnóstwo koleżanek w moim wieku i jak patrze na wszystkie dziewczyny które kończyły ze mna studia i na moje kuzynki...to dopiero zaczynają starania a niektórym nawet jeszcze to nie w głowie!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE BARDZO GORĄCO
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
BASKA swieta racja super ze sie odezwalas mam nadzieje ze bedzesz czesciej zagladac
LILITH hej pobudka mow szybko co powiedzial lekarz?
LILITH hej pobudka mow szybko co powiedzial lekarz?
reklama
Podziel się: