reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
AXXA i jak leprzy nastroj slonko???
RUSALKO a starania byly czy sily ni bylo?
RUSALKO a starania byly czy sily ni bylo?
LANA
Fanka BB :)
Evifeng-tak jak mówią dziewczyny z tym wiekiem to bujda ja rodziłam swoje pierwsze dziecko w wieku 26 lat a starałam sie o nie po odstawieniu antykoncepcji pół roku a teraz mam 31 lat i staram się o drugie ;D .Mimo swojego wieku czuję się jak 20 latka -hi hi zresztą wszyscy wokoło mi mówia ,że nie wyglądam na swój wiek :.Tak więc główka do góry i życzę szybkiego zafasolkowania.
S
Sol
Gość
Witam w ten taki sobie dzień Nie byłam u lekarza, bo obydwoje, jak na zawołanie wzięli sobie urlop, ale dzwoniłam do lekarza i powiedział mi, żebym się nie martwiła, zrobiła test na wszelki wypadek i pokazała się u niego jak wróci z urlopu, a wraca w poniedziałek, a ja w piątek w nocy wyjeżdżam na wczasy do Hajduszoboshlo z moim słoneczkiem.
Test wyszedł z jedną krechą, dzisiaj miałam dentystę przed wyjazdem i mam super humorek, bo nic nie bolało. Mam cudowny nastrój, bo moje słonko ma dzisiaj urodzinki
Życie jest piękne gdy żyć się umie, gdy jedno serce drugie rozumie, gdy można kochać jawnie, nie skrycie i być kochana przez całe życie
Test wyszedł z jedną krechą, dzisiaj miałam dentystę przed wyjazdem i mam super humorek, bo nic nie bolało. Mam cudowny nastrój, bo moje słonko ma dzisiaj urodzinki
Życie jest piękne gdy żyć się umie, gdy jedno serce drugie rozumie, gdy można kochać jawnie, nie skrycie i być kochana przez całe życie
S
Sol
Gość
LILITH, nie wiedziałam, że z Ciebie taka laska z czerwonymi włoskami Ja mam teraz bardzo podobny kolorek, ale mam krótsze włosy
Zazdroszcze wam, u mnie nie wiadomo kiedy ślub będzie, bo moje słonko jakieś nie barzdo do tego chętne A my będziemy mogli mieć tylko cywilny i wcale się tym nie przejmujemy
Zazdroszcze wam, u mnie nie wiadomo kiedy ślub będzie, bo moje słonko jakieś nie barzdo do tego chętne A my będziemy mogli mieć tylko cywilny i wcale się tym nie przejmujemy
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Dziekuje Malinko za pocieszenie. wiem, ze masz racje, ale ja juz myslalam ze to, to....ze juz...
no coz....
musze wyluzowac, naprawde bylo mi zle jak dostalam @
postanowilam ze ide go gina, musze sie przebadac, moze cos ze mna jest nie tak-tego nie wiem. moze nie mam owulacji. jak zrobie badania to bede pewna i bede wiedziala co mam dalej robic
no coz....
musze wyluzowac, naprawde bylo mi zle jak dostalam @
postanowilam ze ide go gina, musze sie przebadac, moze cos ze mna jest nie tak-tego nie wiem. moze nie mam owulacji. jak zrobie badania to bede pewna i bede wiedziala co mam dalej robic
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Lilith a my czekamy z niecierpliwoscia na wiadomosc ;D
reklama
m.a.l.i.n.k.a -nastrój troszkę lepszy... musi byc lepszy bo zaraz przyjdzie moja chrześniaczka i nie może się zorientowac że cos ze mną jest nie tak.... no i mężus już troszkę poprzytulał (nie mylić z sexem.. )
Sol -ja skarbie jestem tylko po cywilnym (z mojej winy) i uwierz mi że życie razem niczym się nie różni od życia po slubie kościelnym (hihi mam porównanie)
Sol -ja skarbie jestem tylko po cywilnym (z mojej winy) i uwierz mi że życie razem niczym się nie różni od życia po slubie kościelnym (hihi mam porównanie)
Podziel się: