reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

ja mam dużo czasu ... więc chętnym mogę go trochę oddać... za dużo wolnego czasu u mnie doprowadza do myśleniu o głupotach... więc z chęcią się go pozbędę...

reklama
Rusałko to objadek miałśmy identyczny ,bo mi mężuś też dziś sporządził leczo ;D Elżbietko-piękne zdjęcia pokazywałam mężusiowi strasznie Wam zazdrościmy takich pięknych wakacji ::) -może też kiedyś się w podobne miejsce wybierzemy ::) ;D

Evifeng-tak jak mówią dziewczyny z tym wiekiem to bujda ja rodziłam swoje pierwsze dziecko w wieku 26 lat  a starałam sie o nie po odstawieniu antykoncepcji pół roku a teraz mam 31 lat i staram się o drugie  ;D .Mimo swojego wieku czuję się jak 20 latka -hi hi zresztą wszyscy wokoło mi mówia ,że nie wyglądam na swój wiek  ::).Tak więc główka do góry i życzę szybkiego zafasolkowania.

Witam w ten taki sobie dzień :) Nie byłam u lekarza, bo obydwoje, jak na zawołanie wzięli sobie urlop, ale dzwoniłam do lekarza i powiedział mi, żebym się nie martwiła, zrobiła test na wszelki wypadek i pokazała się u niego jak wróci z urlopu, a wraca w poniedziałek, a ja w piątek w nocy wyjeżdżam na wczasy do Hajduszoboshlo z moim słoneczkiem.
Test wyszedł z jedną krechą, dzisiaj miałam dentystę przed wyjazdem i mam super humorek, bo nic nie bolało. Mam cudowny nastrój, bo moje słonko ma dzisiaj urodzinki :)

Życie jest piękne gdy żyć się umie, gdy jedno serce drugie rozumie, gdy można kochać jawnie, nie skrycie i być kochana przez całe życie :)

LILITH, nie wiedziałam, że z Ciebie taka laska z czerwonymi włoskami :p Ja mam teraz bardzo podobny kolorek, ale mam krótsze włosy :p
Zazdroszcze wam, u mnie nie wiadomo kiedy ślub będzie, bo moje słonko jakieś nie barzdo do tego chętne :( A my będziemy mogli mieć tylko cywilny i wcale się tym nie przejmujemy :)

Dziekuje Malinko za pocieszenie. wiem, ze masz racje, ale ja juz myslalam ze to, to....ze juz...
no coz....
musze wyluzowac, naprawde bylo mi zle jak dostalam @

postanowilam ze ide go gina, musze sie przebadac, moze cos ze mna jest nie tak-tego nie wiem. moze nie mam owulacji. jak zrobie badania to bede pewna i bede wiedziala co mam dalej robic

reklama
m.a.l.i.n.k.a -nastrój troszkę lepszy... musi byc lepszy bo zaraz przyjdzie moja chrześniaczka i nie może się zorientowac że cos ze mną jest nie tak.... no i mężus już troszkę poprzytulał (nie mylić z sexem..:)  )

Sol -ja skarbie jestem tylko po cywilnym (z mojej winy) i uwierz mi że życie razem niczym się nie różni od życia po slubie kościelnym (hihi mam porównanie)

Do góry