reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

Izabelko..nie zaudzasz..ani nie zanudzisz. Zauwazyłas, ze my tu wiecej narzekamy niz czytamy te szczęsliwe słowa-jestem w ciąży..było tak i tak..:) My jesteśmy ciekawskie..i gloden takich wiadomosci..Jak się czujesz??..czy widzisz jakieś zmiany??:)
Buziaczki!

reklama
Ja również kiepsko się czuję ,ale nie psychicznie lecz fizycznie :( .Ostatnie dwa dni ból gardła i katarzysko,a dziś ból gardła zmienia się w chrypke i kaszel-na dodatek padają mi struny głosowe i zaczynam skrzeczeć :mad:.Mam nadzieje ,że nie wpłynie to negatywnie na moje starania o dzidzie-bo jestem w ich trakcie ::) ;D

Ah... jak to pięknie brzmi mieć w sobie maleńką kruszynkę :) Czuję w kościach że już niedługo na kolejną kruszynkę na BB :) Wiem co mówię :) a więc dziewczyny DO ROBOTY :) Czekam na newsy ;D

PLUSKWA dziekuje za dobre myslenie :) mam nadzieje ze cow tym jest

DORKA ja tez nie mam apetutu dzis przez caly dzien zjadlam jedna kanpkie z serem i mos truskawkowy bo mialam ochotkie na tAKIE truskaweczki

LANA kuruj sie !!! nie martw sie dzidizulka by sobie poradzila z przezebieniem

IZABELKO GRATULACJE!!!! tak sie ciesze ze ci sie udalo!!!!

u mnie owulacja powinna zjawic sie w przyszlym tyg. wiec wyciagam lapki po ciazowe fluidki! ;-)
Dziewczynki a jak u was co nowego ktorejs jeszcze sie udalo???

Co z Kasia? JAk tam Rybko? Margolis?
trzymam kciuki!!!

Witam ;D
Pędzę Wam oznajmić że UDAŁO NAM SIĘ :) Nie wiem za bardzo co pisać bo jestem w takim szoku, że nawet w to nie wierze !!!

Cieszę się razem z Tobą
Oczy mi wyszły nawierzch!!! Super!!! Też będziesz styczniówką!!!
Pisz szybko-jak to bylo bo niespodziewałaś się przecież!!! Nie potrafię wyrazić mojej radości. Normalnie się zaczęło!!!
Dziewczynki ktróra następna?? :D :D :D :laugh:

Izabelko objawy miałam identyczne jak Ty... bolące bo bokach piersi, większy apetyt, temperaturka... jak to czytałam (gdy Ty pisałaś) to śmiać mi się chciało bo wszystko mi się zgadzało, a tu faktycznie nie bez powodu :) Postanowiłam zrobić dziś test bo to piękny dzień wkońcu :) no i myślałam że oszlaleję jak zobaczyłam dwie kreseczki, poprostu byłam pewna że nie jestem w ciąży, zafasolkowanie nie wchodziło wogóle w grę :) a tu taka niespodzianka :)

Dodeczka! Super!!! Z całego serca Ci gratuluję! Fajnie dziewczyny (Izabelko i Dodeczko), że Wam się udało! nie ma to jak razem na forum styczniówek! Ja mam nadzieję, że znajdę się na forum marcowych mam! Trzymajcie kciuki i opisujcie tu wszystkie pierwsze objawy by nam było łatwiej i wysyłajcie fluidki ciążowe!!!! ;)

reklama
Kochana !!! Nie potrafię wyrazić jak sie cieszę !!!
Dziewczynki nie wiem czy zauważyłyście że coraz więcej optymizmu tutaj ;)
Margolis dziękuję :)
Trzymmam kciuki żeby Ci sie udało buziaczki

Do góry