reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Izabelko..nie zaudzasz..ani nie zanudzisz. Zauwazyłas, ze my tu wiecej narzekamy niz czytamy te szczęsliwe słowa-jestem w ciąży..było tak i tak..:) My jesteśmy ciekawskie..i gloden takich wiadomosci..Jak się czujesz??..czy widzisz jakieś zmiany??:)
Buziaczki!

reklama
Ja również kiepsko się czuję ,ale nie psychicznie lecz fizycznie :( .Ostatnie dwa dni ból gardła i katarzysko,a dziś ból gardła zmienia się w chrypke i kaszel-na dodatek padają mi struny głosowe i zaczynam skrzeczeć :mad:.Mam nadzieje ,że nie wpłynie to negatywnie na moje starania o dzidzie-bo jestem w ich trakcie ::) ;D

Ah... jak to pięknie brzmi mieć w sobie maleńką kruszynkę :) Czuję w kościach że już niedługo na kolejną kruszynkę na BB :) Wiem co mówię :) a więc dziewczyny DO ROBOTY :) Czekam na newsy ;D

PLUSKWA dziekuje za dobre myslenie :) mam nadzieje ze cow tym jest

DORKA ja tez nie mam apetutu dzis przez caly dzien zjadlam jedna kanpkie z serem i mos truskawkowy bo mialam ochotkie na tAKIE truskaweczki

LANA kuruj sie !!! nie martw sie dzidizulka by sobie poradzila z przezebieniem

IZABELKO GRATULACJE!!!! tak sie ciesze ze ci sie udalo!!!!

u mnie owulacja powinna zjawic sie w przyszlym tyg. wiec wyciagam lapki po ciazowe fluidki! ;-)
Dziewczynki a jak u was co nowego ktorejs jeszcze sie udalo???

Co z Kasia? JAk tam Rybko? Margolis?
trzymam kciuki!!!

Witam ;D
Pędzę Wam oznajmić że UDAŁO NAM SIĘ :) Nie wiem za bardzo co pisać bo jestem w takim szoku, że nawet w to nie wierze !!!

Cieszę się razem z Tobą
Oczy mi wyszły nawierzch!!! Super!!! Też będziesz styczniówką!!!
Pisz szybko-jak to bylo bo niespodziewałaś się przecież!!! Nie potrafię wyrazić mojej radości. Normalnie się zaczęło!!!
Dziewczynki ktróra następna?? :D :D :D :laugh:

Izabelko objawy miałam identyczne jak Ty... bolące bo bokach piersi, większy apetyt, temperaturka... jak to czytałam (gdy Ty pisałaś) to śmiać mi się chciało bo wszystko mi się zgadzało, a tu faktycznie nie bez powodu :) Postanowiłam zrobić dziś test bo to piękny dzień wkońcu :) no i myślałam że oszlaleję jak zobaczyłam dwie kreseczki, poprostu byłam pewna że nie jestem w ciąży, zafasolkowanie nie wchodziło wogóle w grę :) a tu taka niespodzianka :)

Dodeczka! Super!!! Z całego serca Ci gratuluję! Fajnie dziewczyny (Izabelko i Dodeczko), że Wam się udało! nie ma to jak razem na forum styczniówek! Ja mam nadzieję, że znajdę się na forum marcowych mam! Trzymajcie kciuki i opisujcie tu wszystkie pierwsze objawy by nam było łatwiej i wysyłajcie fluidki ciążowe!!!! ;)

reklama
Kochana !!! Nie potrafię wyrazić jak sie cieszę !!!
Dziewczynki nie wiem czy zauważyłyście że coraz więcej optymizmu tutaj ;)
Margolis dziękuję :)
Trzymmam kciuki żeby Ci sie udało buziaczki

Do góry