reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Malinka -może pluskwa ma racje-że to intuicja podpowiada Ci to zdrowe odżywianie-życzę aby to była "fasolinka" ;D Zaraz jemy obiadek i uciekamy na spacerek nad morze i promenade.Pa!!!! :-*

reklama
wszytskiego najlepszego w dniu mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izabelce i Dodeczce szcególnie mocno
ale i wszytskim tym które jeszcze nie wiedza o nowym członku rodziny jak i tym które na niego czekają...

Jakie to piekne !!
Coraz wiecej nadziei we mnieJa mam takie same objawy jak wy ale boję się testować. Poczekam jeszcze troszke.
Gratuluje Dodeczko !!

Elżbietko-już wiem czego sie boisz ,nie chcesz się nastawiać zbytnio-bo pużniej kolejne rozczarowanie i następny miesiąc starań-wiem coś o tym ,znam to z własnego doświadczenia z ostatnich kilu miesięcy starań.Przeczytałam co napisałaś na wątku"zaczynam starania lipiec sierpień".Trzymam z całych sił aby Twoje objawy były własnie tymi na które tak Wszystkie czekamy. ;D

Dziekuje za piękne życzenia :) aż się wzruszyłam :D
Dzisiaj dzień pełen wrażeń, a to jeszcze nie koniec zaraz uciekamy na ognisko. Udanego odpoczynku dziewczynki :)

Śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicznie Wam dziękuję dziewczynki :-*
Cieszę się że tu tyle optymistycznych przyszłych mam :) Wszystkiego najlpeszego w dniu dzisiejszym Wam życzę, bo wierzę że każda z Was już niebawem zafasolkuje :) Skoro tak się rozsypał worek to nie ma już limitu teraz dopiero się zacznie :) Więcej luuuuzu dziewczyny a zobaczycie że zafasolkujecie :)
Trzymam kciuki i niech stado fluidków do Was dotrze jak najszybciej :)

reklama
Dodeczko, Izabelko!!
Witajcie mamusie!!
jak tam pierwsze dni swiadomego macierzyństwa? ja mam nadziej ze moje macierzyństwo tez sie zaczeło, tylko jeszcez troche nieświadomie, prosze pomódlcie sie o to!!

Do góry