reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
LANA,ale wam fajnie, tu w warszawie nie ma morza, aj zaraz jade na dworzec po kolezanke ,bo przyjezdza
Elżbietka
mother of two sons&angel
wszytskiego najlepszego w dniu mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izabelce i Dodeczce szcególnie mocno
ale i wszytskim tym które jeszcze nie wiedza o nowym członku rodziny jak i tym które na niego czekają...
Izabelce i Dodeczce szcególnie mocno
ale i wszytskim tym które jeszcze nie wiedza o nowym członku rodziny jak i tym które na niego czekają...
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Jakie to piekne !!
Coraz wiecej nadziei we mnieJa mam takie same objawy jak wy ale boję się testować. Poczekam jeszcze troszke.
Gratuluje Dodeczko !!
Coraz wiecej nadziei we mnieJa mam takie same objawy jak wy ale boję się testować. Poczekam jeszcze troszke.
Gratuluje Dodeczko !!
LANA
Elżbietko-już wiem czego sie boisz ,nie chcesz się nastawiać zbytnio-bo pużniej kolejne rozczarowanie i następny miesiąc starań-wiem coś o tym ,znam to z własnego doświadczenia z ostatnich kilu miesięcy starań.Przeczytałam co napisałaś na wątku"zaczynam starania lipiec sierpień".Trzymam z całych sił aby Twoje objawy były własnie tymi na które tak Wszystkie czekamy. ;D
Vitall - Doda
Śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicznie Wam dziękuję dziewczynki :-*
Cieszę się że tu tyle optymistycznych przyszłych mam Wszystkiego najlpeszego w dniu dzisiejszym Wam życzę, bo wierzę że każda z Was już niebawem zafasolkuje Skoro tak się rozsypał worek to nie ma już limitu teraz dopiero się zacznie Więcej luuuuzu dziewczyny a zobaczycie że zafasolkujecie
Trzymam kciuki i niech stado fluidków do Was dotrze jak najszybciej
Cieszę się że tu tyle optymistycznych przyszłych mam Wszystkiego najlpeszego w dniu dzisiejszym Wam życzę, bo wierzę że każda z Was już niebawem zafasolkuje Skoro tak się rozsypał worek to nie ma już limitu teraz dopiero się zacznie Więcej luuuuzu dziewczyny a zobaczycie że zafasolkujecie
Trzymam kciuki i niech stado fluidków do Was dotrze jak najszybciej
Elżbietka
mother of two sons&angel
lano, jeszcze raz dziekuje i trzymam kciuki za ciebie i wszytskie dziwczyny starające sie!
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Dodeczko, Izabelko!!
Witajcie mamusie!!
jak tam pierwsze dni swiadomego macierzyństwa? ja mam nadziej ze moje macierzyństwo tez sie zaczeło, tylko jeszcez troche nieświadomie, prosze pomódlcie sie o to!!
Witajcie mamusie!!
jak tam pierwsze dni swiadomego macierzyństwa? ja mam nadziej ze moje macierzyństwo tez sie zaczeło, tylko jeszcez troche nieświadomie, prosze pomódlcie sie o to!!
Podziel się: