reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
ada1, choć bliżej do nas
P
Paula lala
Gość
Elżbietko kochana a który to jest ten wiodący wątej boo ja właśnie stworzyłam nowy pt. co robimmy na sytlwestra.
Elżbietka
mother of two sons&angel
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Aga nie trać nadziei! Ją zawsze trzeba mieć, choćby nawet była sytuacja przegrana. Masz już jedną dzidzię u następna też niebawem się pojawi. Zapewniam Cię a teraz się uśmiechnij i wszystkie smutki na bok!
P
Paula lala
Gość
Ja też wierze ze bedzie dobrze bo inaczej być nie może.choć właśnie mam okres płodny to wiem że w tym miesiącu w ciąże nie zajde takie przeczucie dziwne czy inaczej , intuicję ale wcale nie jest mi tak bardzo smutno z tego powodu, dobranoc dziewczynki ide spać bo jutro raniutko do pracy musze wstać cichutko spokojnie prześpie całą noc po dniu lenistwa wszystkim dobranoc
Hej kobietki,wracam i czytam sobie od czasu do czasu co tam u was sie dziej,DOPINGUJE KAZDEJ z calego serduszka abyscie zobaczyly wkoncu upragnione II kreseczki,wierze,ze jest czasmi ciezko :
Tyle czasu minelo od mojego ostatniego postu tutaj.Kochane nie tracie wiary,zycze jak najwiecej ciepliwosci i duzo przytulania ;D
JEZELI SIE NIE UDA W TYM CUKLU TO NA PEWNO NOWY ROK PRZYNIESIE WIEL RADOSNYCH NIESPODZIANEK
PRZEZYLAM MOC CIAZAOWYCH FLUIDOW
SLE CALUSKI MOJE DROGIE
Tyle czasu minelo od mojego ostatniego postu tutaj.Kochane nie tracie wiary,zycze jak najwiecej ciepliwosci i duzo przytulania ;D
JEZELI SIE NIE UDA W TYM CUKLU TO NA PEWNO NOWY ROK PRZYNIESIE WIEL RADOSNYCH NIESPODZIANEK
PRZEZYLAM MOC CIAZAOWYCH FLUIDOW
SLE CALUSKI MOJE DROGIE
reklama
Podziel się: