reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
a ja mam nadzieję ze mikołaj mi dwie kreseczki przyniesie..
jakoś przed sylwestrem mam termin na @ .. zobaczymy może tymrazem się uda.. choć już powoli zaczynam tracić nadzieję..

Aga nie trać nadziei! Ją zawsze trzeba mieć, choćby nawet była sytuacja przegrana. Masz już jedną dzidzię u następna też niebawem się pojawi. Zapewniam Cię :) a teraz się uśmiechnij i wszystkie smutki na bok!

Ja też wierze ze bedzie dobrze bo inaczej być nie może.choć właśnie mam okres płodny to wiem że w tym miesiącu w ciąże nie zajde takie przeczucie dziwne czy inaczej , intuicję ale wcale nie jest mi tak bardzo smutno z tego powodu, dobranoc dziewczynki ide spać bo jutro raniutko do pracy musze wstać cichutko spokojnie prześpie całą noc po dniu lenistwa wszystkim dobranoc

Hej kobietki,wracam i czytam sobie od czasu do czasu co tam u was sie dziej,DOPINGUJE KAZDEJ z calego serduszka abyscie zobaczyly wkoncu upragnione II kreseczki,wierze,ze jest czasmi ciezko ::)
Tyle czasu minelo od mojego ostatniego postu tutaj.Kochane nie tracie wiary,zycze jak najwiecej ciepliwosci i duzo przytulania ;) ;D

;)JEZELI SIE NIE UDA W TYM CUKLU TO NA PEWNO NOWY ROK PRZYNIESIE WIEL RADOSNYCH NIESPODZIANEK ;)
;)PRZEZYLAM MOC CIAZAOWYCH FLUIDOW ;)
;)SLE CALUSKI MOJE DROGIE ;)

reklama
Do góry