reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Malinko, zdawaj!! to może jakis rajdzik urządzimy?? :laugh:
magdalenkakol
Fan(ka)
Malinko nie martw sie na zapas. Nie wazne za ktorym raze zdasz. znam takich co zdaja za pierwszym i nie umieja jezdzic i takich co za 7 a jedza lepiej niz ci ktorzy maja kilka lat prawo jazdy.
A
Agnezzz
Gość
Lana, no teraz to wszystko rozumiem
A mnie też zaczyna zalewać. Jutro będzie najgorszy dzien pewnie... :
A mnie też zaczyna zalewać. Jutro będzie najgorszy dzien pewnie... :
A
Agnezzz
Gość
Malinko, nie martw się na zapas bo i po co ?
A na pewno dasz sobie radę. Tyle przed tobą zdalo to dlaczego ty byś nie miała
A na pewno dasz sobie radę. Tyle przed tobą zdalo to dlaczego ty byś nie miała
Lano nawet jak to @ to niema sie co przekmowac!!wkoncu napewno sie uda!ja mam miec za 7 dni...ale jak pisalam na nic nie licze...choc zauwazylam ze stalam sie bardzo bardzo nie znosna...ale nic pozatym ...czyli cos z tymi hormonami...
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH ty nie znosna? hmm podejrzana sprawa
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
dziewczyny jestescie kochane!!!! maz tez we mnie wierzy tyle lamag na dordze widzialam i maja prawko to ja tez zdam;p
reklama
Madziuja
Ludki Cudki :o)
Wiem, dziś jest już nowy dzień i jest mi lepiej to fakt - postanowiliśmy jechać na dwa dni na rybki ( co ja nie robię dla mego achhhhh) trochę odpocznę i wyluzuję a jak wrócimy to zatestujemy ;D
Ostatnio dostałam bzika na punkcie swojego własnego domu (mieszkamy z rodzicami w domu mamy piętro ale.....) rany czemu to takie drogie marzenie......
Buziaki dziołszki kochny dzięki za pocieszki i nie dołujmy się bo co to z nas za mamusie będą co?!! ;D ;D ;D ;D ;D
Ostatnio dostałam bzika na punkcie swojego własnego domu (mieszkamy z rodzicami w domu mamy piętro ale.....) rany czemu to takie drogie marzenie......
Buziaki dziołszki kochny dzięki za pocieszki i nie dołujmy się bo co to z nas za mamusie będą co?!! ;D ;D ;D ;D ;D
Podziel się: