U nas tez jest tak, ze wspólnie organizujemy wszystko. Wczesniej padają propozycje odnośnie tego wyjątkowego dnia, przewaznie ja ostatecznie decyduje jak uczcimy ten dzień ..i realizujemy go. ..Tak samo z prezencikami..albo umawiamy się na niespodzianki..bądz wspolnie idziemy sobie coś od siebie wybrać..ewentualnie kupujemy jeden wspólny prezencik
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH ja tez sie stesknilam i caly czas o tobie myslslam buziaki kotek
RUSALKO mmm dala bys troche;p
m.a.l.i.n.k.a
u nas tez jest tak ze oboje.wiecie co po porodzie wybieram sie na prawko i juz sie boje ze nie zdam
Elżbietka
mother of two sons&angel
u nas tak naprawde w tym roku prezentem była majorka, a konkretnie w ten dzien, to tylko upominki.
co do organizacji??hm... w tym roku obiadek zrobilismy wspólnie. w poprzednim poszlismy razem do restauracji na kolacje. lubie byc zaskakiwana przez męża, ale rocznica jest NASZA, ale na urodzinki to jak najbardziej niespodzianki mile widziane
co do organizacji??hm... w tym roku obiadek zrobilismy wspólnie. w poprzednim poszlismy razem do restauracji na kolacje. lubie byc zaskakiwana przez męża, ale rocznica jest NASZA, ale na urodzinki to jak najbardziej niespodzianki mile widziane
Elżbietka
mother of two sons&angel
Malinko, nei martw sie na zapas. to za którym razem zdasz nie świadczy o tym że nie nie umiesz jeździc. ja jeździlam długo przed zdawaniem prawka, zdałam za 3 razem, a uwazam że jezdze nieźle (dzisiaj bede mogła poszalec w niemczech na autostradach ;D ).
m.a.l.i.n.k.a
ELZBIETKO kotek dziekuje no tez mam nadzieje ze sie uda
LILITH pisze:Dziekuje Rusalko!!to milo wiedziec ze ktos o tobie pamieta!!!
a sosik...mniam mniam!musial byc pyszny!
Majka76 pisze:Oj Rusałko aż mi ślinka poleciała. Sosik z grzybków, pyszności
ano pyszny..Zapraszam!m.a.l.i.n.k.a pisze:LILITH ja tez sie stesknilam i caly czas o tobie myslslam buziaki kotek
reklama
LANA
Lilith w końcu jesteś skarbie baaardzo tęskniłyśmy-dziewuszki co się dzieje już mi tu uśmieszki do buziaków przykleić i niesmutasiać się ,bo dam lanie ;D -główki do góry-życie jest piękne ,ja to już nawet przestałam się zamartwiać że zaczyna mnie powoli chyba zalewać @ a co tam może następnym razem się uda -trzeba wierzyć
Podziel się: