reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
WItam wczoraj sie nie odzywalam bo jakos tak mi sily braklo.POstanowilam wprowadzic pewne zmiany w swoim zyciu od dzis zaczynam sie tego trzymac
m.a.l.i.n.k.a
DORKA ty podjelas decyzje ze bedziesz sie strac a ja ze narazie przestaje przykro mi troche to jedyne co moge zrobic ale nadal tu bede zagladac
m.a.l.i.n.k.a
MONIQa DORKa MILO mi ze sie troszczycie wczoraj nie mialam sily i optymizmu by tu zajzec mosialm podjac kilka decyzji jedna z nich jest to ze narazie nie chce sie starac przyrkro mi ale tka ,... mosi byc
m.a.l.i.n.k.a
LILITH mi tez szkoda ale nie mam innego wyjscia jeszcze nie powiedzialam tego mezowi ale jakos musze to zrobic teraz czekam jak nigdy doatad na @
Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja starm sie nadal nie myśląc o tym obsesyjnie. i modle sie o to. i mam jakis dziwny pokój w sercu, pewnosc ze sie uda...tylko nie wiem kiedy...
DORKA, gratuluje słusznej decyzji!!
DORKA, gratuluje słusznej decyzji!!
m.a.l.i.n.k.a
ELZBIETKA zycze ci z calego serducha dzidziusia
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
m.a.l.i.n.k.a, pamiętaj ze jestesmy z toba!!to nic ze zrezygnowalas ze staran na razie, ale wiem ze w głebi serca juz kochasz swoje maleństwo
co do testu...ale ja nie mam zadnych objawów!! piersi wcale nei czuje, no moze z wyjątkiem tego ze swedzą : dzisiaj cały dzień w pracy sie drapalam, az mój doktor pyta co ja tam ciąglepod bluzką robie ;D ;D. ale niestety sei nie powiększyły :/
a katowac sie to swoją drogą nie tyle lubie, co mam w zwyczaju
co do testu...ale ja nie mam zadnych objawów!! piersi wcale nei czuje, no moze z wyjątkiem tego ze swedzą : dzisiaj cały dzień w pracy sie drapalam, az mój doktor pyta co ja tam ciąglepod bluzką robie ;D ;D. ale niestety sei nie powiększyły :/
a katowac sie to swoją drogą nie tyle lubie, co mam w zwyczaju
Podziel się: