reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Wrócilam z pracki :) padam bo zrobiliśmy duuuuży spacerek, a że czeka mnie dużo roboty dzisiaj więc idę się kimnąć do powrotu mężulka. Niestety nie wiem kiedy wróci, bo nie wziął telefonu ;D o właśnie jest :)

reklama
jej ja tez mam astygmatyzm...ale okularkow nienosze...moze jednak powinnam isc do lekarza...kiedys musialam nosic do czytania ogladania etc. Ale teraz wydaje mi sie ze nie sa potrzebne...

WItam wczoraj sie nie odzywalam bo jakos tak mi sily braklo.POstanowilam wprowadzic pewne zmiany w swoim zyciu od dzis zaczynam sie tego trzymac

DORKA ty podjelas decyzje ze bedziesz sie strac a ja ze narazie przestaje przykro mi troche to jedyne co moge zrobic ale nadal tu bede zagladac

MONIQa DORKa MILO mi ze sie troszczycie wczoraj nie mialam sily i optymizmu by tu zajzec mosialm podjac kilka decyzji jedna z nich jest to ze narazie nie chce sie starac przyrkro mi ale tka ,...:( mosi byc

LILITH mi tez szkoda ale nie mam innego wyjscia jeszcze nie powiedzialam tego mezowi ale jakos musze to zrobic teraz czekam jak nigdy doatad na @

reklama
m.a.l.i.n.k.a, pamiętaj ze jestesmy z toba!!to nic ze zrezygnowalas ze staran na razie, ale wiem ze w głebi serca juz kochasz swoje maleństwo
co do testu...ale ja nie mam zadnych objawów!! piersi wcale nei czuje, no moze z wyjątkiem tego ze swedzą ::) dzisiaj cały dzień w pracy sie drapalam, az mój doktor pyta co ja tam ciąglepod bluzką robie ;D ;D. ale niestety sei nie powiększyły :/
a katowac sie to swoją drogą nie tyle lubie, co mam w zwyczaju ;)

Do góry