reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Ja noszę LILITH Kiedys jak na egzamin zapomnialam..a cały ranek sie uczyłam..wzrok miałam przemęczony..to nic ze sciag nie mogłam wyczytać..Mus był-pisać samej..i zdałam:)..
Malinko..jja też...dzis mówie..-nie zmienię zdania-czerwiec ma byc owocny..a tu..przyszła moja kumpelka..ma dzidziusia w wieku2 lat..i powiedziała,zebym sie wstrzymała i zaczela starania po powrocie..bo pierwsze miesciace mogą być ciezkie..jak było w jej przypadku..Pracowała ..stres..itd..i na początku była na podtrzymaniu bo o mały wlos nie straciłaby dzidziusia..tak..że juz nic nie wiem..a cierpliwosc nie jest moją mocną strona..:(..no i lipa!..Mąż tez mówi,z ę nie bardzo ma ochote w pierwszych miesiącach puszczać mnie tak daleko bez niego..., ze bardziej będzie sie martwił no i tesknił ..nie tylko juz za mną..:(..no i ..jej..tak xle i tak niedobrze..:(..co ma być to będzie..!

reklama
wiesz..kobiety są bardziej wrazliwsze od facetów..oni tego nie rozumieją jak potrafią czasem..niecelowo nawet ..zranic..Gdzieś nawet słyszałam kiedys jak jakis powiedzial,z ę kobiety bardzo dramatyzują..a my to rozumiemy jako wrazliwosć..czulość..lub jej brak..gdy pitolą od rzeczy..

dorka SORKI ZA ten tekst poprzedni zmeczona jesetm i niechacy mi sie wyslalo.zyjcie spontanicznie jak bedziecie o tym myslec nic z tego nie bedzie.Widzisz u nas bylo tka ze myslelismy (zreszta nie wiem czy my czy ja ) i wszystko sie rozwialo roziwalo i nie wiem czy keidy kolwiek powroci

czesc dziewczyny,
wrocilam ze stolicy razem z moja @ wiec przepisuje sie na czerwiec.
malinko, moze rzeczywiscie odpocznij sobie z miesiac ale sie nie zarzekaj az tak bardzo. przypominasz mi troche mnie sama bo tez jak mezulek nie mysli calkowicie tak jak ja lub troszke sie w czyms waha lub nie wyraza entuziasmu ktorego ja oczekuje to zamykam sie w sobie i swiecie postanawiam bys twarda egoistka myslec o sobie i wszystkim pokazac choc troche wlasnym kosztem bo to nie zupelnie nie ja. najczesciej tez po kilku dniach cala ta euforia i duma zanika i zaczynam dryfowac myslami ku temu czego sie zarzekalam. nie wiem jaka jest twoja sytuacja lecz wierze ze masz powody i jezeli nawet teraz znikniesz to za kilka miesiecy zawitasz do nas pelna optymizmu. trzymaj sie cieplo.
pozdrowienka dla wszystkich

CICHA piekne slowa, ZNIKAC nie bede bede tu zagladac.Nie chce byc egoiztka ale musze inaczej cialge bede plakac i cierpiec i wogle zle mi ale coz

Witaj CICHA!!! tak wiec zapisuj sie do czerwcóweczek i do dzila ponownie!! zobaczysz, uda sie nam wszytskim!!
m.a.l.i.n.k.a, tu mozesz powiedziec o wszystkim co cie dreczy, jesli tylko to ci ulży!

reklama
Cześć dziewczynki. Elżbietko, może faktycznie zrób test. Nigdy nic nie wiadomo. Jak Wam minął dzień? Czy u Was też tak gorąco? albo mi jest tak gorąco już sama nie wiem, ale po godzinnym powrocie z pracy do dom u mam wrażenie, że na dworze jest z 30 stopni :D

Do góry