reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Patrzcie  na suwaczek ile ja już po slubie..ile zwodzę meża..że jeszcze nie czas..jeszcze za młoda..poźniej , ze praca..teraz ze coś tam...Mąż chciał od razu po ślubie..b. kohca mnie..dzieci..i smutno mi, ze ma jakąś dzoiwną żonę...no ale teraz wierze,z ę sie uda..nie zwątpić..

reklama
nooo..cieszy sie i powiedział, zę teraz to mu się snianem nie wykręce:)..ale jak przychodzi co do czego..tulanko itd..kaze uwazac:(...a on taki cierpliwy..i smutno odpowiada ok..:(..uwazamy..:(....ale śmieję sie wówczas, ze to celowo kaze sie wstrzymać..bo teraz to jeszcze moze byc chłopiec..:)..a ja chce dziewczynkę..i śmieje sie, ze to niesprawiedliwe, ze powinnam dać równe szanse obojgu:)..si si..:)..;)..

No ładnie jescze go stresujesz:) fajnie że sie cieszycie:) teraz to już nie zmieniaj zdania, bo bedzie mu smutno...

Już nie zmienię..Nie mogę całe życie być taka egoistyczna..Mój mąż to kochany czlowiek..Juz tyle lat razem i nigdy mnie nie zawiódl..to ze mna wiecznie są jakies problemy..zgrzyty..Gorzej niż z dzieckiem...a on faktycznie często śmieje sie, ze ja to takie duze dziecko, którym całe zycie będzie terzeba sie opiekować..
i wiecei co..b. duzo mi pomaga..nawet przy codziennych obowiazkach..Wczoraj przykładowo..kąpalam psa..on oglądał TV..był b. zainteresowany..i celowo chciałam zobaczyc czy wstanie..oderwie się od razu..Zawołałam by mi pomógł..podał recznik psa i pomógł wycierac..wstal szybciutko..pomógł:)..Dostał buziaka..Zdziwiony spytał, za co?:)..Odpowiedziałam, ze nie wyobrazam sobie innego tatusia dla mojego dziecka:)!..

To rzeczywiście masz skarb w domu :)
No dziewczynki na mnie pora- zmykam do pracy-nie ma lekcji, ale idziemy na jakiś tam przemarsz-wymyślili sobie iść w deszcz :mad:
Jutro idziemy na ślub i weselisko, ale mam nadzieję,że zobaczę co u was. Jakbym nie mogła to życzę wam udanego wypoczynku w weekend :)
buziaczki

Dziękuję Izabelko! Tobie równiez-Miłego weekendu!Ja tez sie zbieram..ale pewnie poźniej wpadnę do was:)! Dużo buziaków i samego dobrego samopoczucia!

Udanej zabawy Izabelka.
A mi dzisiaj podłączają neta w domu - hurraa..będe mogła wieczorami też do was zaglądać ;)

reklama
Dorka-gratuluje podjęcia wspaniałej decyzji ;D-i tak trzymać.A pracą i wyjazdem się nie stresuj,bo jak mówi Izabelka-tu w Polsce również musiałabyś chodzić do pracy.Nie wiadomo też czy za pierwszym razem też się uda zafasolkować -wiesz różnie to jest -ja np.już ponad 4 miesiące próbuje i nic-ale życzę Ci z całego serduszka żebyś szybko zafasolkowała Twój mąz to istny skarb-taki cierpliwy,zresztą mój misiek to również "skarbusiek".Powodzenia ;D ;D ;D

Do góry