no to ładnie Agnezzz..wpadlaś jak śliwka w przysłowiowy kompot!..Wstałam przed 7 mialam sie uczyć..jeszcze skoczyc do pracy,..a tu..zasiedziałam sie i ciezko oderwać mnie..ale juz zmykam..Dużo słonca! i pogody ducha!
reklama
Dziekuję Lana..a wiec bedziemy mam nadzieję wkrótce pod serduszkiem mialy swoje maluszki!..
Wiecie Lana to moja najstarsza tu kolezanka..hihihih..tzn..najdluzej sie znamy....bo pierwsza odpowiedziała na moją odpowiedz....i razem strasowałysmy sie...jeszcze bodajze w kwietniu..przyjdzie nie przyjdzie(ja wówczas raz w płodne sobie sprobowalam..cudak jam!)..a i cykle mamy podobne-ba chyba takie same..no wiec..Agnezzzolej system i dołącz do nas..ja tam zaczynam sytarania..przy takiej grupie wsparca nie da sie inaczej!
Wiecie Lana to moja najstarsza tu kolezanka..hihihih..tzn..najdluzej sie znamy....bo pierwsza odpowiedziała na moją odpowiedz....i razem strasowałysmy sie...jeszcze bodajze w kwietniu..przyjdzie nie przyjdzie(ja wówczas raz w płodne sobie sprobowalam..cudak jam!)..a i cykle mamy podobne-ba chyba takie same..no wiec..Agnezzzolej system i dołącz do nas..ja tam zaczynam sytarania..przy takiej grupie wsparca nie da sie inaczej!
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Moniq i Kasia ! Gratulacje dziewczyny! Tak się cieszę! Troche mnie nie było a tu takie radosne wiesci!
Majeczko! Do jakiego lekarza idziesz we Wrocławiu, jeśli możesz to napisz kto to i jak było. Jak wrócę z wczasów bez fasolki to chyba też się wybiorę...
Doreczka! Gratuluję decyzji! I trzymam kciuki by się udało!
Majeczko! Do jakiego lekarza idziesz we Wrocławiu, jeśli możesz to napisz kto to i jak było. Jak wrócę z wczasów bez fasolki to chyba też się wybiorę...
Doreczka! Gratuluję decyzji! I trzymam kciuki by się udało!
A
Agnezzz
Gość
I znowu powiało optymizmem
A
Agnezzz
Gość
No właśnie Elżbietko, spróbuj. Co Ci szkodzi. WIdzę, że lubisz się katować hihi
LANA
Fanka BB :)
Tak się zastanawiam kiedy się u mnie pojawi wstrętna @ -a może się nie pojawi? :.Cykle miałam zawsze 29 dniowe,tylko ten ostatni mi coś zaświrował i miałam 34-dniowy.Tak sobie liczę i myślę ,że między 8 a 13.06-no to zobaczymy 8) czy bociek sie nie ociąga w moim przypadku a w razie czego to staramy sie dalej : ;D
A
Agnezzz
Gość
Lana trzymam kciuki żeby się nie pojawiła
reklama
Podziel się: