reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

no to ładnie Agnezzz..wpadlaś jak śliwka w przysłowiowy kompot!..Wstałam przed 7 mialam sie uczyć..jeszcze skoczyc do pracy,..a tu..zasiedziałam sie i ciezko oderwać mnie..ale juz zmykam..Dużo słonca! i pogody ducha!

reklama
Dziekuję Lana:)..a wiec bedziemy mam nadzieję wkrótce pod serduszkiem mialy swoje maluszki!..
Wiecie Lana to moja najstarsza tu kolezanka:)..hihihih..tzn..najdluzej sie znamy..:)..bo pierwsza odpowiedziała na moją odpowiedz..:)..i razem strasowałysmy sie...jeszcze bodajze w kwietniu..przyjdzie nie przyjdzie:)(ja wówczas raz w płodne sobie sprobowalam;);)..cudak jam!)..a i cykle mamy podobne-ba chyba takie same:)..no wiec..Agnezzzolej system i dołącz do nas..ja tam zaczynam sytarania..przy takiej grupie wsparca nie da sie inaczej!

Moniq i Kasia ! Gratulacje dziewczyny! Tak się cieszę! Troche mnie nie było a tu takie radosne wiesci!

Majeczko! Do jakiego lekarza idziesz we Wrocławiu, jeśli możesz to napisz kto to i jak było. Jak wrócę z wczasów bez fasolki to chyba też się wybiorę...

Doreczka! Gratuluję decyzji! I trzymam kciuki by się udało!

Zgadza się Agnezzz -SUPER nastroje-i tak trzymać a bociek niech dalej bierze sie ostro do roboty ;D ;D ;D

Tak się zastanawiam kiedy się u mnie pojawi wstrętna @  :mad: -a może się nie pojawi? ::).Cykle miałam zawsze 29 dniowe,tylko ten ostatni mi coś zaświrował i miałam 34-dniowy.Tak sobie liczę i myślę ,że między  8 a 13.06-no to zobaczymy 8) czy bociek sie nie ociąga w moim przypadku a w razie czego to staramy sie dalej ::) ;D

reklama
Do góry