reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Hej:)
Bóstwo nie bósto..wysiedziałam tam ..szok- od 9-14..były łzy..rozczarowanie..gniew..mój krzyk..ale juz ok..ładnie, ale  to dzieki wygranej bitwie..Odbiło się na kieszeni..bo słono zapłaciłam...miało być w ramach przeprosin, a potem policzyły sobie jeszcze raz suszenie..układanie("ukladanie"..-wymachiwanie suszarką! Już nigdy nie pójdę do tego salony!!!!!

no własnie miało byc 100 zł.. a wyszło 130..a niech sie w tyłek ugryzie :mad:..u nas tak kosztuje na dł włosy, bez żadnych promocji(bo to była promocja)..wiec niech spada na drzewo ze swoimi uslugami!
Mówię wam jak zła wczoraj byłam..zabeczana zadzwoniłam do meza..bo wyszłam z salonu..ale za 15 min wróciłam i powiedzialam..nie..tak jak mówiłam, nie popuszcze..bo mi się bardzo nie podoba..i tyle!Furiatka ze mnie potworna..mąz jak usłyszal płacz w tel..przestraszyl sie, ze cos mi sie stało- ano stalo..wielka krzywda na głowie!..
po poprawce- cud:)!

A ja jestem zadowolona ze swojej fryzjerki i fryzury , zawsze scina mnie tak jak powiem i nigdy nie mam zadnych zazalen :)

własciwie nic..i wszystko ..odwrotnie..miałam b. długie ciemne wycieniowane włosy i pasemka jasne na koronie..Powiedziałam dosć wyraźnie.., ze chcę lekko podciać, odzwieżyc..(NIE ŚCIAC .RÓWNAC)..i dużo jasnych pasemek..ale w róznych odsieniach od jasnego blondu...rudy ..brąz..ciemny brąz(b. mało)..a ona tak..srutnęłam mi dużo włosów..zrobiła kilka pasemek..-nierównych- biało-rudych..Zanim wysuszyła..powiedzialam, ze chcialam znacznie wiecej ich..miał byc baleyage -a ona jakby mnie nie słuchala..mówie za duzo pani tnie te włsoy a ona nic..-tylko burknęła- jak ułoze wysusze zobaczy pani..okpo wysuszeniu-..nie tak miało byc!..Totalna ignorancja!..(czym mnie uderzyla, tak, ze powiedziałam co miałam powiedziec..wiec ponownie robiła ..i tak w salonie spedziałam 5 godzin..po 14 bylam w domu..zabeczana..głodna..wsciekła.., ale jak spojrzałam w lusterko- b. mi sie podoba, choć nierwów tych nie było to warte!

reklama
tak pisze o tych włosach..jakby jakaś tragedia sie stała(tak mój maz komentuje moją zaborczosc wczrajsza0..ale Wy mnie rozumiecie prawda?..tu trzeba wyjsć na wesele..a tu tyle nerwów..KOńczę temat włosów..bo teraz są ładne..a jak tak będę psioczyć to jeszcze...cos sie zepsuje;):)..na tej mojej głowie;)...

Do góry