reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Cześć Wszystkim !!
Nie mogę powiedzieć czy jestem w ciąży czy nie bo nie testowałam. Mój mi nie pozwolił. Nie wiem dlaczego. Ale nie chciałam mu się sprzeciwiać. Dziś jest 29 dc. Temp. ciągle w okolicach 37. Jakoś dziś wogóle o tym nie myślałam. Jeśli jutro nie będzie @ to w pon. zatestuję.
Może jestem jakaś dziwna ale wolę się rozczarować widząc @ niż jedną kreskę na teście.
Pozdrawiam :*

reklama
Izabelka-gratuluję pięknego autka-my też z mężulkiem zdecydowaliśmy się na kupno autka-ale combi abyśmy się wszyscy pomieścili[ja ,mężuś nasza córeczka,no i kto wie może nie długo jeszcze jedna kruszynka ::)]Ale z kupnem musimy poczekać do sierpnia ewentualnie początku września.

Cicha -serdecznie Cię witamy!!!! ;D Życzę szybkiego zafasolkowaniai dużo zdrówka.Elżbietko-trzymam za Ciebie,ale nie stresój się tak kochana-bo to nic dobrego.DreamsAubotBaby-życzę Ci aby to była "fasolinka"

Hej cicha!! Witaj wśród nas :) mam nadzieję że w przyszłym tygodniu znowu ze dwie oznajmią radosną nowinkę.
Odpoczywajcie!!!! Dziś ostatni dzień laby :(

Witam dziewczeta :)

Izabelka gratuluje pojazdu - oby Waszej TROJCE :) dobrze slozyl :) ... nasz jest w naprawie po sylwestrowym wypadku  :(

Cicha witaj w Naszych progach...  trzymam kciuki aby te bole piersi to byla "fasoleczka" :) ...oczywiscie prosimy o wiesci :)

DreamsAboutBaby cos mi sie wydaje ze Ty bedziesz nastepna i oswiadczysz nam tą tak wspaniala nowinke :)

A ja dzisiaj spokojnie czekam na @ dzisiaj powinna sie pokazac blee....  jak sie niepokaze to pewnie test zrobie jutro rano  ;D bo ja to taki niecierpliwy czlek ;)

Pozdrawiam  :-*

Witaj Cicha wsórd nas;)!Do roboty..Nie trać czasu i znami spedzaj wolne chwile(potem uzaleznisz sie jak my wszystkie:) ;)
Witajcie dziewuszki:)Dopiero wstałam po weselichu..było suuuper!!Mąz jeszce spi..:)Piękne wesele..takie nowoczesne..w pięknej rezydencji..taki pałac..a dzis poprawiny na jachtach..achh..Wczoraj wszystkie czułyśmy się jak księzniczki:)
Izabelko gratulujuę fasoleczki i samochodziku:)..Mój mąż ...zapomniałam Wam sie  pochwalić też kupił autko..zrobił mi niesoidziankę, jak wróciłam zmęzona po calym dniu pracy..powiedział-zejdz zobacz ..a potem otworzył i pokazał na wielki bagażnik..:)Tu dzidzia cała sie zmieści..i zaczeliśmy sie smiać, ze predzej on będzie jeździł w bagazniku niz moje dziecko..a jemu chodziło o wózek;)
Co do włosów Izabelko:)- miałam zawsze ciemne..b. ciemne..a teraz mąż śmieje sie, ze prwaie jestem blond:)..full jasnych pasemek..b. mi sie podoba, ale slowo!!- uwazajcie na fryzjera..ja wczoraj na fotelu wyłam i reklamacje zgłaszałam!!..ale wiedzma jedna i tak na swoje wyszła, bo kazala mi dopłacic poxniej za ponowne suszenie włosow..szok! i moja kolezanka też..była u fryca z kokiem..wyszla i go zburzyła..maż ją wyśmiał, ze jak stara baba wygląda..a byłyśmy u róznych fryzjerów..
ale sie rozpisałam..a zaraz trzeba sie zbierać:)
Elżbietko..Dreams..jak tam???coś już wiecie???:)

reklama
DORKA ja tez mam na glowce duzio blad pasemek:) narutarlnie jestem brunetka :) hehe co do fryzjerow to naprawde trzeba uwzac wytlumaczy im czlowiek 5 razy a oni czasem zrobia po swojemu:) ja rzadko zmieniam chodze do swojej zaufanej fryzjerki :)

Do góry