reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Witaj Cicha u nas!
nie robilam testu...dzisiaj juz drugi dzien mam 36,8, piersi bolą raczej tak samo, chociąż zastanawim sie czy ten ból to nie jest od ciągłego sprawdzania czy bola ::), brzuszek tak troche pobolewa. nie weim kiedy zrobi test, mialo byc jutro. ale ja tez chyb awole zobaczyc @ niz jedną kreseczke na tescie...
to wszytsko jest takie trudne,ale jakos sobie bedziemy radzic!!
Dziewczyny -dziękuje za wsparcie, naprawde tego potrzebuje!!
DreamsAboutBaby kiedy sie testujesz? u mnie dzisiaj jest 35 dzień cylku...

reklama
ja to mam "prywatną" fryzjerkę, koleżankę, która zawsze mirobi tak jak wymyśłe, no chyba ze moje pomysły sa niedorzeczne i np chce sie sciąć na chłopaka, a mam bardzo długie włosy, toi wysyla mnie gdzie indziej. no i oczywiscie nigdzie nie ide no i mam te włosy, od których jest strasznie gorąco, i tak musze je upinac 8) ::)

Dorka-co do włosów to miałaś racje,że nie popuściłaś-bardzo dobrze zrobiłaś ,że kazałaś małpie poprawiać.Ja robiłam pasemka na średnio-długie włosy to płaciłam 80 zł.-fakt ,że u znajomej to przynajmniej mogłam swobodnie pomarudzić,że to nie tak ma być tylko inaczej itp.w końcu to nasze ciężko zarobione pieniądze i mamy prawo powiedzieć swoje zdanie a nie cicho siedzieć i nie być zadowolonym.

U mnie 30dc i @ ani śladu!!
Temp. ciągle około 37.
I co chwilę latam siusiu.
Nie wiem jak to będzie.
Ale mam nadzieję.
Elżbietko ja Ci radzę zrób test, bo nie wytrzymasz nerwowo. Ja sobie jakoś radze. Wogóle o tym nie myślę. Ale Ty sie strasznie zadręczasz. I nie męcz tak tych piersi bo sobie jeszcze krzywdę zrobisz.
Pozdrawiam wszystkie. Buziaczki :*

Dorka na pewno wyglądasz bosko!!! Panieńskie były super... a za tydzień weselisko!!!!!!! To sobie potańczymy :D :D :D
autkiem się jeździ extra-już wtpróbowaliśmy ;D zaraz idę się zdrzemnąć, bo pracy dużo na jutro, a dzidzia chce lulu ;) buziaczki

DreamsAubotBaby-trzymam za Ciebie-mam nadzieje,że u Ciebie zagościła "fasolinka " ;D

Hey,
Dorka ja sie juz uzaleznilam bo od czytania zaczynam moj dzien. Moge sobie pozwolic bo siedze ciagle przy komputerze, wiec w miedzyczasie tak sobie czytam te wasze posty. No i tak mi sie przypomnialo ze ja wlasciwie juz rok u fryzjera nie bylam. mialam krotkie postopniowane teraz mam dlugie. Ludziom sie podoba wiec nic nie robie. Jak mi zaczna dokuczac latem to znow je skroce i tyle.
Moje piersiatka (bo znow zaczynaja tak wygladac) jakby na zlosc dzien po poscie przestaly doskwierac. Wiec chyba raczej czeka mnie wizyta @ niz bociana. Nic to moze zreszta nawet lepiej bo troche to moje zachowanie bylo troche nieodpowiedzialne (tak odrazu bez @ dzialac). Poczekamy zobaczymy. To 30 dzien wiec wszystko sie wkrotce wyjasni.
Pogoda piekna a mnie czeka dzis rozdzial do zakonczenia :(
pozdrowionka

No i zaczęły się wahania nastrojów ????????? zaczynam mieć dość a to początek... plakać mi się chce bo mam dużo pracy, a na nic siły hlip hlip :mad: :( :( :(

reklama
Do góry