reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MONIQA 4522386
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja tez mam n awakacjachdwa wesela.
a dzisiaj mam fatlny nastroj, z samego rana sie popłakalm, bo doszlam do wnosku ze chyba jednak nie ma fasolki we mnie. troszke spdla mi dzis tem , tylko o jedn a kreske , do 36,8 i to spowodowalo moje rozdraznienie. piersi nadal bolą tak samo chyba. sam juz nic nie wiem.
chcialbym sie wyzwolic z tej niepewnosci, ale boje sie że wyjdzie I, wiec jeszcze póki co łudze sie troche...że moze jednak...
a dzisiaj mam fatlny nastroj, z samego rana sie popłakalm, bo doszlam do wnosku ze chyba jednak nie ma fasolki we mnie. troszke spdla mi dzis tem , tylko o jedn a kreske , do 36,8 i to spowodowalo moje rozdraznienie. piersi nadal bolą tak samo chyba. sam juz nic nie wiem.
chcialbym sie wyzwolic z tej niepewnosci, ale boje sie że wyjdzie I, wiec jeszcze póki co łudze sie troche...że moze jednak...
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Elzbietko nie zalamuj sie ... glowa do gory, to ze temp. spadla o jedna kreske nic nie znaczy .... jak pewnie czytalas to kazda ciaza jest inna.... ale wlasnie najwazniejesze jest sie nie zalamywac, wziasc to wszystko na luzie i moze nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli to usmiechac i dzialac dalej .... ja jestem pewna w 100% ze nie ma fasolki (bez testu) i mysle sobie ze moze tak wlasnie ma byc, moze jeszcze nie pora na mnie .... przyjdzie czas a i ja bede szczesliwa mamuska ...ja dalej trzymam za Ciebie kciuki i za Twoja Fasoleczke i nie stresuj sie ...bedzie tak jak ma byc :-*
Elżbietka
mother of two sons&angel
MoniQotylko ze takiej nadzieji jeszcze nigdy chyba nie mialam, strach tez nie. boje sie zrobic jakikolwiek ruch. dzis jest 34 dzien cylku...
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Elżbietko to zrob jutro test...a jak wyjdzie negatywny to przyjmij to ze spokojem (wiem ze sie nie da, ale musisz) im bardziej bedziesz sie stresowac tym dluzszy bedziesz miala cykl, a tego to nie chcesz napewno ..... uspokoj sie slonko i mysl pozytywnie ...a moze te skoki nastrojow to wlasnie objaw?? glowa do gory i bez stresow buziaki :-*
Izabelka
Oski i Wercia
Mój meżulek właśnie wraca naszym nowym AUTKIEM jest pijany ze szczęscia, bo to jego "pierwsza kobieta" ;D jeszcze go nie widziałam ale z głosu mego lubego przebija duma, więc musi być ładne No i już zapowiedział, że będzie mnie wiózł do porodu ;D hihi już to widzę będzie szopka rodem z filmu
Elżbietka
mother of two sons&angel
Izabelko gratuluje nowego samochodu!!niech wam grzecznie słuzy, nie psuje sie i malo pali a jaki jeśli mozesz sie pochwalic?? tylko jak bedzie wiózł do porodu, niech nie zapomni głownej pasażerki ;D
reklama
HEY DZIEWCZYNY
Tak tu u was miło na forum, że nie mogę opszeć się pokusie żeby do was dołączyć.
Ja już zaciążyłam w kwietniu(pierwsza próba i dwie krechy) tyle że trwało to do 1 maja (biochemiczna). O tyle dobrze że wszystko trwało krótko i obyło sie bez problemów dzięki czemu w maju już zadziałalośmy i kto wie... Nie to że planowaliśmy ale stukneła mi trzydziestka i zapracowany mężuś obejrzał się dzień wcześniej, że stoi z pustymi rękoma więc jako prezencik zabrał mnie w ostaniej chwili na tygodniowe wakacje. Słońce, plaża i rezultat, że trudno nas od siebie było odkleić
Teraz piersi mi urosły(szkoda że nie wcześniej jak paradowałam w kostiumiku) i pobolewają więc kto wie może maj okaże sie owocny i z nieco bardziej "trwałym" rezultatem.
Trzymajcie się cieplutkoi dzięki za tak miłe forum
PS, Oleńko, Dodeczko, Izabelko spóźnione gratulacje.... no i nie szalej zbytnio tym srebrnym cudem...
Tak tu u was miło na forum, że nie mogę opszeć się pokusie żeby do was dołączyć.
Ja już zaciążyłam w kwietniu(pierwsza próba i dwie krechy) tyle że trwało to do 1 maja (biochemiczna). O tyle dobrze że wszystko trwało krótko i obyło sie bez problemów dzięki czemu w maju już zadziałalośmy i kto wie... Nie to że planowaliśmy ale stukneła mi trzydziestka i zapracowany mężuś obejrzał się dzień wcześniej, że stoi z pustymi rękoma więc jako prezencik zabrał mnie w ostaniej chwili na tygodniowe wakacje. Słońce, plaża i rezultat, że trudno nas od siebie było odkleić
Teraz piersi mi urosły(szkoda że nie wcześniej jak paradowałam w kostiumiku) i pobolewają więc kto wie może maj okaże sie owocny i z nieco bardziej "trwałym" rezultatem.
Trzymajcie się cieplutkoi dzięki za tak miłe forum
PS, Oleńko, Dodeczko, Izabelko spóźnione gratulacje.... no i nie szalej zbytnio tym srebrnym cudem...
Podziel się: