reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Hej;)..tez tak nieraz mam..dosć często M.a.l.i.n.k.a...ze noc nieprzespana..Wstyd sie przyznać.., ale siegnęłam już nawet po tabletki usypiające, gdy któraś z kolei miałam nieprzespana..Całe szczeście maż ostatnio tez do poxna razem ze mną siedzi..wiec..mam towarzysza..a teraz rano pobudka, bo zaraz zmykam do fryca..chcę zrobić sie na przysłowiowe bóstwo:)..robię balejage..podcinam..protuję..itd..czyli wydziwiam..siadam i mówie..robcie co chcecie:)

Hej hej:) witam z ranka :)
Dorka napisz potem co ci tam wykombinowali na głowie ;D
hurrraaa będziemy mieli samochodzik!!!! mężulek pojechał do Gorzowa po autko:)
Wyspałam się i zaraz się biorę za porządki :) na panieńskim było cudnie-aczkolwiek bezalkoholowo
Maleństwo czuje się dobrze chociaż dało mi wczoraj popalić- ciągle bym spała :(
pogoda cudna na spacerek :D :D :D jest cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!

DORKA hhehehe :) napewno bedziesz wygladac na bostwo!!!!!hheh ja u fryzjera bylam tydzien temu wysiedzial;am sie 3 godizny a nawneriwlam ze lohoho nie cierpie jak wykonuja 100 prac przy tysiacy kiljentek hehe.Ale mezus po mnie przyszedl i stwierdzakjc ze peiknie wygladam poprawil mi humorek :) co do tych nocy to ja niestety ablo musze sie krecic w luzku zeby zasnac albo sama siedziec.On chodzi spac po 23 wtedy kiedy mi sie nie chcde a jak na drugi dzien ma wolne to 00 po 00 przez ta prace straszny spoch z niego :) heh

Witam Was dziewczeta w ten tak piekny poranek  :)

Dorka wlasnie mi przypomnialas ze chyba konieczne trzebaby bylo przejsc sie do fryzjera  ;D ...zaroslam cos bardzo ;)

A jesli chodzi o spanie to u mnie w domQ to ja robie za spiocha...chodze spac(w tygodniu) o 22:30 najpozniej (chyba ze jestem na urlopie badz L4 to pozniej :D ) ...a maz siedzialby i siedzial ;) .... no coz takie to wszystko dziwne z naszymi potrzebamy snu  ;D

oczywiście nie mój:) będę świadkową :) a wesela szykują się dwa:) za tydzień i za dwa:) będzie zabawa:)

Izabelka no to poki jeszcze mozesz to potancuj ... i baw sie swietnie :) .... a i zloz zyczenia od Nas Parze Mlodej ;) .... buziaczki  :-*

reklama
IZABELKO no wiem wiem ze nie twoj.Dziewczyny moze wiecie od czego moze byc bol oka tak jak by mialo zaraz wyskoczyc? kilka dni temu mnie bolalo przezlo i woczraj znowu zaczelo brr i dzisaj nadal boli

Do góry