reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Gratulacje Izabelka !!! :) Powodzenia dla wszystkich starających, oby jak najpredzej Wam sie tak poszczescilo!

reklama
Agi ja wczoraj też miałam kiepski dzień...wręcz paskudny..ale było minęłó. Może dzisiaj będzie lepiej.

Izabelka ja nie mogę, ale super!!!! Normalnie pierwszy moment to niedowierzałam, bo już zdążyłam się przyzwyczaić, że na tym wątku ciągle tylko narzekamy, że ciągle nie, aż w końcu jak przyszła dobra wiadomość to mnie zaskoczyło, zamurowało!!!! Ale super...bardzo się cieszę. gratuluję!!!!...hip hip hurraaaaa!!!!!
:D :D :D :D

Dzięki :)
Zobaczycie-tak jak powiedziałam jak się już rozerwie ten worek to pójdzie głądko!!!
Teraz już po kolei-która następna przyjmpwała po mnie rękawicę wyzwania? Na którymś wątku... może ta będzie następna. Tego wam życzę z całego serduszka-wyczytałam w kalendarzu ciązy że moja dzidzia ma już serduszko :) :) :)
I przypuszczalnie urodzi się 19 stycznia.
Powodzenia dzieczynki w staraniach!!!

Izabelka-Boże święty-GRATULACJEEEEEE ;D nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę ,że Ci się udało aż mam łezki w oczkach.SUPER SUPER SUPER!!!!!!!życzę Ci teraz dobrego samopoczucia i duuuużo zdrówka.Buziaczki!!!!

Dziewczynki to teraz kolej na nas.Powodzenia.Izabelka prześlij nam "fasolkowe "fluidy.

A ja się zbliżam ku końcowi @. Jednak nadal jestem strasznie nerwowa, krzykliwa i w ogóle chyba nie nadaję się teraz do współżycia z ludzmi. I do tego jakaś płaczliwa jestem. Tragedia. Ale podejrzewam, że to zmęczenie ze mnie wychodzi tymi remontami, egzaminami w szkole i do tego paskudna pogoda...
Zachowuję się tragicznie.
Ale może niebawem mi przejdzie co ??? Bo mam już dość sama siebie i współczuję mojemu mężowi ;)

Pozdrawiam dziewczynki Was mocno.
P.S. Może któraś jeszcze oznajmi że nosi w sobie fasolinkę, co ??? :D

Izabelko ja się z rzucałam rękawice... tylko nie pamiętam z kim ??? :laugh: :laugh: :laugh: Ale na mnie dziewczyny nie ma co liczyć... MARAZIE :D :D :D Jak się dowiedziałam o Twoim maleńkim szczęściu Izabelko to z takim bananem na twarzy chodzę że aż mi głupio bo chyba dziwnie wyglądam... wiecie co zaczęłam wierzyć że na tym naszym forum mogą się dziać takie cuda JUPI :)
Cieszmy się dziś dziewczyny że jednej z nas wkońcu się udało teraz już musi być tylko lepiej :)

PS Izabelko to teraz codziennie na spacerki !!! Nie leniuchuj ;) dotleniaj maleństwo i pozdrów je od nas :) Całuski :-*

Izabelka wilkie GRATULACJE .... ja czulam w kosciach ze uda ci sie i dzisiaj bedziesz ta najsczesliwsza z najszczesliwszych :) .... jejq jak sie ciesze :) ... nie wiem co powiedziec .... wielki big cmokas  :-*

reklama
Dzięki dziewczynki :) moc fluidków ciążowych przesyłam :)
No i bedziecie ciociami :) :D :D :D
Pozdrowiłam maleństwo od was, już je kocham całym serduchem ;D bedę o siebie dbać dzisaj bedę dzwonić się umowić do gina
buziaczki

Do góry