reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

Rusałko chciałam zaznaczyć, że ja widziałam duuużo bocianów ;D to dobry znak :)
Jestem strasznie niewyspana, ale muszę się pochwalić, że mnie dzisiaj kopnęło :D :D :D już wcześniej to czulam, ale niepewna że to to. Teraz wiem :)
pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Malinko-nocny ze mne marek...to fakt. jakos sie tak przestawilam

Izabelko...to musi byc piekne, mile i wzruszajace uczucie poczuc swojego skarba w sobie, ktory swoimi nozkami daje o sobie znac...oj, wzruszylam sie... :laugh:

U mnie pochmurno i deszczowo, co chwilkę deszczyk robi kap kap o parapet. Właśnie wróciliśmy z zakupów i mamy z mężem lenia, a obiad trzeba ugotować, posprzątać :)

Izabelko - gratuluję kopniaczków. To musi być superuczucie. Swoją drogą ciekawe jak to się odczuwa, jak tak od środka ktoś ci daje kuksańce? :D

Ojoj, a ja już zdążyłam zrobić obiadek - łazanki - i upiec ciasto - murzynka orzechowego z kokosem ;D ;D ;D I posprzątałam i zakupy. Bardzo lubię pichcić coś w domku :)

Malinko nie raczej nigdzie nie wyjerzdzamy bo trochę się spłukaliśmy przez kupno samochodu ,zresztą urlopiku dostałam tylko tydzień a miałam mieć dwa-,ale napewno gdzies pojezdzimy na jednodniowe wycieczki-coś niedaleko pozwiedzać.W następnym roku za to mamy w planach Mazury ;D Izabelko-to cudowne uczucie jak czuje się swoją dzidzie w brzuszku-gratulacje!!!! :)

reklama
Do góry