reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

ja za to bardzo kocham wszelkie prace domowe ;)
dzisiaj nawet sie udalo i nie musze gotowac obiadku - idziemy do tesciow :)
a jutro planujemy z mezulkiem zrobic golabki...mhmmm...uwielbiam, a tak dawno nie mielismy.
dzisiaj cos nie moge spac, od 7 sie juz krece, nawet jedno pranie juz zrobilam. problem tylko w tym, ze gora rzeczy do prasowania rosnie, a za to jakos zabrac sie nie moge :| ;)

reklama
Oj ja gotowac - uwielbiam, sprzątac -no problem..ale prasowanie..mycie naczyń-udręka:(
:)
my dziś grillek(mam nadzieję, ze pogoda da:)..wczoraj nam też się frykło, bo byliśmy u rodzicow na obiedzie:)

Izabelko, jak ten czas leci, już czujesz ruchy swojego bobaska :) Szczęśliwa mamusia z ciebie ;)
malinko szykuj się , pewnie i Ty poczujesz niedługo ruchy :laugh:

ilinka nio napewno kotku niedlugo sie doczekam:)

LANA my mielismy sie w tym roku ybrac na mazury ale zrezygnowalismy bo tam teraz zaduzo kleszczy a przy ciazy kleszcz okropna sprawa

Ja uwielbiam prace domowe też, ale jakoś nie mogę sie zabrać (gonię wtedy mężulka) do prasowania, wyrzucania śmieci i zmywania ;)

Mi też się marzą Mazury i tak rozmyślamy o nich z mężem. Jedyne co mnie przeraża oprócz wysokich cen to komary - ponoć jest ich tam masa....

Ja już 2 prania zrobione, rozwieszone, za chwilę do teściów na obiadek. A wieczorkiem chyba się wezmę za te tony prasowania...raaaany jak mi się nie chce :|

reklama
hi dziewczyny ja przewznie sprzatam w soboty,ale dzis jest taki dzien ze wlasnie to robie,pranie juz rozwieszone ;D ogolnie posprzatane,teraz obiad,a wieczorwm znajomi nas maja odwiedzic,a jutro do pracy ojjjjjjjj jak mi sie nie chce :-[

Do góry