Masz racje, że kłótnie nic dobrego nie dają. Teściową mam super nigdy o nic nie wypytuje. Nie nakłaniała do dzieci ani nie była przeciw. Na początku tylko powiedziała mężowi czyli swojemu synowi, że sąsiedzi się pytają czy mamy już dzieci. A teraz ani słowa. ;D
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
NADIAW skoro mieszkasz z rodizcami to jak chcesz ukryc ciaze do samego urodzenia?
No wiesz mamy osobne wejście właściwie osobne mieszkanko. Jeśli teraz zajde w ciąże to w okresie zimowym będzie najbardziej widac brzuszek . Więc przez jakiś czas nie będą wiedzieć. Zreszta plany czasami w łeb biorą teraz jestem rozgoryczona przez to wszysko ale pewnie mi przejdzie jak to zwykle bywa. hi hi :laugh: Same wiecie jak to jest.
m.a.l.i.n.k.a
oj tak roznie w zyciu bywa czasami wszystko sie zmienia w czasie jednego impulsu
m.a.l.i.n.k.a
brzus widac i to sporo dzidzia ma sie dobrze niedano widzialam ja na usg i slyszlam serduszko oczywiscie jak bobr ryczalam nie moge sie doczekac kiedy juz sie urodzi.Leniuszek sie straszny zrobilam przez ciaze spie do 12 a potem jeszcze bym sie z mila checia polozyla ale staram sie czyms zajac.Na poczatku spalam prawie cale dnie
reklama
m.a.l.i.n.k.a
LANA u mnie dzisaj tez nie pada ale i tak pogoda nie daje zalozyc nowych ciuszkow. dzisaj zamiast obiadu zdecydowalsimy sie na mc donald bo mialam ochotke i jak siedzielismy w macu to napisal do mnie ten kolo co sie we mnie zadluzyl.Z pytanie co porabaimy a na koncu co u mnei slychac nie wazne co u meza i ze on jest na kebabie z kumplem to sie zdziwlam gdzie zgubil ta kumpele co sie z nia poklucilam mam nadzieje ze da sie zrozumiec to co nabazgralam
NADIAW maz mowi ze cale zyce przespie
NADIAW maz mowi ze cale zyce przespie
Podziel się: