reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

Masz racje, że kłótnie nic dobrego nie dają. ;) Teściową mam super nigdy o nic nie wypytuje. Nie nakłaniała do dzieci ani nie była przeciw. Na początku tylko powiedziała mężowi czyli swojemu synowi, że sąsiedzi się pytają czy mamy już dzieci. A teraz ani słowa. ;D

reklama
No wiesz mamy osobne wejście właściwie osobne mieszkanko. Jeśli teraz zajde w ciąże to w okresie zimowym będzie najbardziej widac brzuszek :) :). Więc przez jakiś czas nie będą wiedzieć. Zreszta plany czasami w łeb biorą teraz jestem rozgoryczona przez to wszysko ale pewnie mi przejdzie jak to zwykle bywa. hi hi :laugh: Same wiecie jak to jest.

brzus widac i to sporo :)dzidzia ma sie dobrze niedano widzialam ja na usg i slyszlam serduszko oczywiscie jak bobr ryczalam:) nie moge sie doczekac kiedy juz sie urodzi.Leniuszek sie straszny zrobilam przez ciaze spie do 12 a potem jeszcze bym sie z mila checia polozyla ale staram sie czyms zajac.Na poczatku spalam prawie cale dnie

to przez calą ciąże przynajmniej wyspisz się. A ja sie zastanawiam jak to u mnie bedzie bo ja juz teraz prawie bym pół dnia spała a co dopiero w ciąży. To dopiero bedzie jazda. ;D

O rany wiecie ja też ostatnio tylko bym spała -ale to chyba ta pogoda ,zamiast lata mamy jesień prawie ciągle pada-jedynie dziś coś nie kapie z nieba przynajmniej u mnie nad morzem-dosłownie cud  ::) .

Lana możemy sobie podać rękę, ja od soboty spałam bym najchętniej cały czas, ja która nigdy nie rozumiałam, jak można spać w ciągu dnia. To pewnie wszystko przez tą pogodę

reklama
LANA u mnie dzisaj tez nie pada ale i tak pogoda nie daje zalozyc nowych ciuszkow. :(:( dzisaj zamiast obiadu zdecydowalsimy sie na mc donald bo mialam ochotke:) i jak siedzielismy w macu to napisal do mnie ten kolo co sie we mnie zadluzyl.Z pytanie co porabaimy a na koncu co u mnei slychac nie wazne co u meza:) i ze on jest na kebabie z kumplem to sie zdziwlam gdzie zgubil ta kumpele co sie z nia poklucilam :) mam nadzieje ze da sie zrozumiec to co nabazgralam:)

NADIAW maz mowi ze cale zyce przespie :)

Do góry