reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
No, jak dobrze, że jutro wolne bo bym chyba zwariowała. W ogóle nie zdążyłam odpocząć ;)

P.S. Prasowanie nadal na mnie czeka, a już się łudziłam, że jak wrócę samo jakoś zniknie ;D

cCzesc. Tak Axxa rzeczywiscie masz piekne okolice. Mam tam rodzine i rzadko bo rzadko ale tam bywam. Jest tam taka cisza i lasy . Cudnie. Chociaz ja tez nie powinnam narzekac bo mieszkam co prawda w centrum Polski ale jest tu duzo drzew, zwlaszcza sosen .Jednak marzy mi sie wyjazd nad morze,ale ,ąż nie ma urlopu a ja sama z dzieckiem to jakos mi sie nie widzi.

Hihi, ja zawsze czekam na męża żeby sobie poprasował :laugh: Niech się chłopak nie nudzi ;) Śmieci tez nie wyrzucam. A z resztą juz daję sobie radę. Wogóle to mnie odpręża takie sprzątanie, pichcenie :)

reklama
niom nad morzem jest super:) my jak bylsimy to pogody zabardzo nie bylo ale i tak bylo super z milo checia bym teraz cofnela czas o ten miesiac i pojechala jeszcze raz:)

Do góry