reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

nadiaw79 pisze:
:) asmodis witaj wśród 26 latek. Podziwiam Cię naprawde i zazdrosze odwagi. Ja zawsze miałąm ułożone życie w sensie zaplanowane. Najpierw studia potem studia i praca następnie ślub a teraz starania o dzidzie. Wydawało mi sie to takie idealne. A teraz mam żal do samej siebie bo gdy zostaje sama to jest mi smutno bo nie ma kogos kim mogłabym sie zaopiekować. Dlatego tez trzymam mocno za ciebie kciuki. ;) ;)

dzieki
ja nie uwazam ze to takie odwazne, choc wiele moich znajomych tez bylo w szoku ze zabralam sie za studia dzienne w tym wieku.
jestem tylko czasem zla na siebie, bo tak naprawde moglo byc inaczej. studia, slub, praca, dzidzi...ale zrobilam cos innego...
wczesniej nie myslalam o dzidzi, nie bylo totakie wazne...dopiero w tym roku to poczulam...OJ, NIECH MOJA DZIDZI SIE POJAWI

reklama
nocny marek to ja dzisiaj jestem :( nie mogę spać, wszystko mnie boli i nie mogę się ułożyć, do tego mąż jakiś bzdurny film ogląda zamiast iśść spać!

m.a.l.i.n.k.a pisze:
NADIAW ja przed zajsciem w ciaze widzlama 3 bociany razem z mezem w tym samym czasie ale naszczescie nie widac zeby to bylu rojaczki;)
Witajcie- MY wczporaj z mezem jadąc autostradą do Opola widzieliśmy cale pole boćków:)!!!!! Moze to jakiś znak??:)...
Co do pogody to fakt..ja teraz też..kawka za kawką..bo inaczej nie funkcjonuje;(..
Wczoraj też dosc poźno poszliśmy spać, bo wróciliśmy po 24..
Jutro jedziemy do domku...chyba bedzie pierwsza nocka:):)

u mnie na Pomorzu też dziś w miare pogoda ale słonka nimaaaa :( .Ja dzs do pracki na popołudnie ,jutro do 18 ale za to od poniedziałku mam tydzień laby-urlopik-hi hi ::) ;D-troszkę się wybycze.

jej..a u nas (na Dolnym Ślasku) teraz zrobiło się tak pochmurno..ciemno..szaro..-jakby noc miała nastać..oj będzie lało...:(

Rusałko -pochwaliłam chyba za szybko naszą pogode ,bo u mnie właśnie też się teraz zrobiło pochmurno i ciemno -chyba zaraz lunie a ja mam pranko na balkoniku a drugie robi sie w praleczce- :mad:

reklama
Do góry