reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

nadiaw79 pisze:
:) asmodis witaj wśród 26 latek. Podziwiam Cię naprawde i zazdrosze odwagi. Ja zawsze miałąm ułożone życie w sensie zaplanowane. Najpierw studia potem studia i praca następnie ślub a teraz starania o dzidzie. Wydawało mi sie to takie idealne. A teraz mam żal do samej siebie bo gdy zostaje sama to jest mi smutno bo nie ma kogos kim mogłabym sie zaopiekować. Dlatego tez trzymam mocno za ciebie kciuki. ;) ;)

dzieki
ja nie uwazam ze to takie odwazne, choc wiele moich znajomych tez bylo w szoku ze zabralam sie za studia dzienne w tym wieku.
jestem tylko czasem zla na siebie, bo tak naprawde moglo byc inaczej. studia, slub, praca, dzidzi...ale zrobilam cos innego...
wczesniej nie myslalam o dzidzi, nie bylo totakie wazne...dopiero w tym roku to poczulam...OJ, NIECH MOJA DZIDZI SIE POJAWI

reklama
nocny marek to ja dzisiaj jestem :( nie mogę spać, wszystko mnie boli i nie mogę się ułożyć, do tego mąż jakiś bzdurny film ogląda zamiast iśść spać!

m.a.l.i.n.k.a pisze:
NADIAW ja przed zajsciem w ciaze widzlama 3 bociany razem z mezem w tym samym czasie ale naszczescie nie widac zeby to bylu rojaczki;)
Witajcie- MY wczporaj z mezem jadąc autostradą do Opola widzieliśmy cale pole boćków:)!!!!! Moze to jakiś znak??:)...
Co do pogody to fakt..ja teraz też..kawka za kawką..bo inaczej nie funkcjonuje;(..
Wczoraj też dosc poźno poszliśmy spać, bo wróciliśmy po 24..
Jutro jedziemy do domku...chyba bedzie pierwsza nocka:):)

u mnie na Pomorzu też dziś w miare pogoda ale słonka nimaaaa :( .Ja dzs do pracki na popołudnie ,jutro do 18 ale za to od poniedziałku mam tydzień laby-urlopik-hi hi ::) ;D-troszkę się wybycze.

jej..a u nas (na Dolnym Ślasku) teraz zrobiło się tak pochmurno..ciemno..szaro..-jakby noc miała nastać..oj będzie lało...:(

Rusałko -pochwaliłam chyba za szybko naszą pogode ,bo u mnie właśnie też się teraz zrobiło pochmurno i ciemno -chyba zaraz lunie a ja mam pranko na balkoniku a drugie robi sie w praleczce- :mad:

reklama
Do góry