reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
evifeng -witaj:)to nie prawda, ze poźniej....Poźniej jest faktycznie po 30...a i tez nie ma reguły, bo znam osoby po 30 które szybciutko zaszył..wiec -POWODZENIA!
madziujka -testuj-my uwielbiamy takie nowinki;)!One podnoszą na duchu;)

evifeng witaj na BB!!i nie przejmuj sie wiekiem, przede wszystkim wyluzuj i czerp przyjemnosc z przytulanek ;)

madziujka ,testuj i szybciutko dobra nowina dla nas przekazuj!!!

ja niestety wróciłam z urlopu bez fasolki. wczoraj zaczeła mi sie @ (znowu za wszesnie, bo w 25dniu cyklu, ale to znaczy ze blizej owu jestem :) ).
a dzisiaj strasznie boli mnie brzuchol ::) ::)

Bardzo zdrowe podejscie Elzbietko..ja tez sobie tlumaczylam @ w 24 dc..i dobrze..juz koncówka i wczęsniej w.z tym owulacja;)

Elzbietko nie przejmuj sie!!widocznie troszke dluzej musisz brac te leki by wszystko sie unormowalo!a sama wiesz ze warto!!choc faktycznie cena wielka!!ale jaka wartosc!

Woda jest czysta,ciepła i baardzo słona
kpielwodnosoneczna5rv.jpg
namateracyku1gb.jpg

wybrzeże jest skaliste, ale plaża cudownie piaszczysta
przesmukwskale0we.jpg

natlemorza24ej.jpg

skalistewybrzeza34gy.jpg

skalistewybrzeza46zi.jpg

wdolemorze9wu.jpg

zachodzacesocezagrami8lz.jpg

widoczki z pokoju, a obok oparzenie meduzy:/
widokzpokoju2ik.jpg

widokzpokoju24op.jpg
meduza9za.jpg

Elżbietko ale pięknie :)
Ja też chciałabym kiedyś pojechac na takie wywczasy ;)
Nie wiem czy mi się to uda :(
Jak narazie to nic mi nie wychodzi w tym moim życiu.
Czy ja jestem jakoś źle zaprojektowana czy co?
Ale mam doła w duszy. Na zewnątrz tego nie pokazuję ale w środku jest naprawdę źle :(
Chyba zbliża się do mnie jakies załamanie.
Dobrze, że mój facet jest teraz ciągle ze mną bo nawet nie mam czasu żeby sie posmucić. Ale jakby go nie było to pewnie siedziałabym teraz zapłakana i smutna.
Ehh.. dziewczyny wy też tak czasem macie, że nadzieja gdzieś ucieka i już nic nie ma sensu?

reklama
Po prostu cudowne! Tam jest ślicznie. Ciekawee czy kiedykolwiek uda mi się wyściubić nos do ciepłych krajów... zawsze coś staje na drodze...

Do góry