reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

Izabelko w ciąży to raczej nie jedź do ciepłych krajów bo tam różne bakterie krążą, ale kiedyś z dzieciaczkiem fajnie byłoby się wybrać na majorkę, miałby maluch bardzo fajne wspomnienia :)

reklama
Elżbietko-sliczne fotki!-Własnie pokazałam je meżowi..Też chciałby tam pojechać..ach..rozmarzyłam się;)
Wpadałam na BB na mom..Teraz ogladaliśmy z mezem kominki..skalniaki..Niedługo zaczynamy remont domku..projekt ogrodu..no i moim marzeniem od zawsze był kon..wiec..:)ale się cieszę:)..a w spadku po poprzednich włascicielach dostajemy psa-wilczurka:)..ślliczny:)zawsze marzyłam mieć dużego psa:)ciekawe czy nas polubi..:)?Oni przeprowadzają sie do bloku..mają małego psa..wiec tego nie mogą ze soba zabrać..a my chętnie go adoptujemy:)

DreamsAboutBaby -uszka do góry...kazdy z nas ma nieraz gorsze dni..fatalny nastrój i mega dołek..ale to mija..trzeba przeczekac..i wytrzymac..starać sie myslec pozytywnie i czekać na..słoneczne, lepsze dni..Uśmiechnij sie:)

Kłamie kłamie..muszę go poprawić..bo dostałam @6..i jestem ku koncówce..dziwny ten cykl miałam(przez te moje wyjazdy)..a teraz choroba i dostałam znacznie wczęsniej ok 10 dni za wczesnie..Teraz biore antybiotyi..mam anginę, wiec dla pewności robiłam test..-negatywny..(tak myślałam..bo skoro miałam cykl 24 dniowy to wczasie owulacji byłam baaardzo daleko od meza:)..no wiec szans na poczęcie nie było w tym cyklu...no..ale :)..za kilka dni ruszamy do boju:)- a jak tam u Ciebie Dreams...???

Też miałam dołek dzisiaj nie wiem po co ::) ::) ::)
W ciąży nie pojadę już bo cała kasa poszła na samochód :(
Ale kiedyś... mąż mi obiecał, więc cały czas trzymam go za słowo :)

U mnie własnie po @.
Jakos mi się cykle rozregulowały i są teraz znacznie dłuższe niż kiedyś. Kiedyś były 28-29 dni, a teraz 33-34.
Nie mam pojęcia dlaczego. Żadnych eków nie brałam ani stresów nie miałam. Dziwne te nasz organizmy.
Ale jak już pisałam w przyszłym tygodniu idę do gina porozmawiać sobie o zachodzeniu w ciążę :)
A jak nie będzie chciała mi pomóc to chyba pogryzę!!
Już mam takie cisnienie na bobaska że szok :)

poprawiłam sobie suwaczek..ale to i tak orientacyjnie..bo on ostatnio mnie sciemnia..nie wiem jak wyliczyć sobie dł cyklu skoro raz jest 35 a teraz 24...wiec nawet średnia z 6-ciu miesiecy wychodzi do bani skoro raz tak..raz inaczej:)...a ..pi razy oko- taki oto wyszedł:)

Ja mam nadzieję, że gin mi jakos pomoże uregulować te wstrętne cykle i wkońcu zaciążę. Może jeszcze będziemy razem ciężarówkami? Co Ty na to Rusałko? Ja jestem na TAK!

reklama
Dreams, ja też mam czasami doły. To przychodzi raz na jakiś czas i łapie mnie na kilka dni. Z dnia na dzień robi się coraz mocniejsze aż w końcu przychodzi apogeum, zaczynam płakać i narzekać, mam wrażenie, że nic mi nie wychodzi a cały świat jest przeciwko mnie. A jak się wypłaczę i wykrzyczę co mi leży na sercu przychodzi ulga i powolutku zaczynam dostrzegać pozytywy, uśmiechać się, zauważam że wcale nie jest tak źle jak myślałam, aż w końcu wszystko wraca do normy, do następnego razu ;)

Do góry