reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

RUSALKO nie przejmuj sie siostra niedlugo wroci.Wiem ze ci ciezko bo ja tak samo mocno jestem zzyta z moim braciszkiem.Bardzo czesto sie odiwedzamy noi mowimy sobie wszyscio bez zadneg ukrywania tajemnic itp.A i postaraj sie nie planowac kiedy dzidzia ma sie urodzic itp bo wtedy najczesciej nic nie wychodzi wiem sama po soie jak planowalism ze mogla by wtedy i wtedy to nic nie wychdzilo z tego.

reklama
Elżbietko-nakręciłas mnie tą Majorka:)-być może w przyszłym roku naciągnę męza na takie wakacje:)..oj bardzo bym chciała!
Malinko-takiej piłeczki pewnie niejedna Ci zazdrości;)

RUSALKO pewnie tak kiedys bylo ze ja zazdroscilam teraz mizazdroszcza.brzydka pogoda u nas wyjsc sie nie chce lato gdzies ucieklo.Dobrze ze jak wyjechalismy to ttoche pogody bylo

Spoko spoko..ja tylko o planowaniu dzidziusa Wam sie chwalę..my z męzem nikomu o tym nie mówimy..nawet najbliższym..siostra też nic nie wie;)..W niedzielę u rodziców spotkaliśmy się na obiedzie..ja mąz..mojej siostry chłopak..i wpadła moja kumpelka z dzidziusiem....i mama-kiedy ja takiego bobaska będe miała-ja-a po co mi..przeciez tak jest dobrze- nie mężus(i puściłam oczko):)..a mama- Ty żarujesz-ja no przecież nie:)...wiec wszytskich zaskoczylibyśmy bobaskiem na pewno;)

Malinka właśnie tak samo mam zamiar postąpić. Nie zamierzam planować aczkolwiek chciałabym by dzidzia urodział się między maj - październik. Nic na siłe a im człowiek bardziej o tym mysli tym bardziej nic nie wychodzi. Moja siostra strasznie planowała by dziecko urodziło się na wiosne a tu nic ze strachu że to juz dla niej za późno przestała myśleć o wiosennym porodzie i co teraz jest w piatym miesiącu a dzidizia ma przyjść na świat koło 18 grudnia.  :D :D :D ;D

Wiem wiem Malinko, ze nie da sie zaplanować wszystkiego skrupulatnie..i wiem o czym mówiłaś..co miałaś na myśli- ja o tym planowaniu tylko tu z Wami tak sobie gaworzę..normalnie to jest tak, ze wcale nie myślę o dzidziusi, bo mam bardzo zajęty ostatnio czas, przez te ciągłe wyjazdy..tu daję upust w wolnych chwilach -swoim marzeniom:)..a czy maj..czy lipiec..itd..to już nie ode mnie zalezy..i o tym doskonale wiem..wiem tylko, ze we wrzesniu będziemy muiseli się wstrzymać..a potem znowu..do boju ruszymy:)

NADIA swieta raca ja jak myslalam (obsesyjnie) to nic nie dawalo a tylko pogarszalo to jak pojawil sie ten usmiech u ciebie?

RUSALKO a czemu we wrzesniu przerwa?

;) oczywiście że się pojawił Słonko wkońcu się pojawiło no i wasze posty zawsze dodaja człowiekowi radość. Super że są jeszcze ludzie z którymi mozna porozmawiać o wszystkim. ;D

reklama
m.a.l.i.n.k.a pisze:
RUSALKO a czemu we wrzesniu przerwa?
Poniewaz wówczas termin porodu byłby na czerwiec..a wtedy mam obronę-mgr-., a nie chcę przekladać jej na wrzesien..ani tymbardziej rodzić podczas stresującego przedstawienia;):):):):):)

Do góry