reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

RUSALKO nie przejmuj sie siostra niedlugo wroci.Wiem ze ci ciezko bo ja tak samo mocno jestem zzyta z moim braciszkiem.Bardzo czesto sie odiwedzamy noi mowimy sobie wszyscio bez zadneg ukrywania tajemnic itp.A i postaraj sie nie planowac kiedy dzidzia ma sie urodzic itp bo wtedy najczesciej nic nie wychodzi wiem sama po soie jak planowalism ze mogla by wtedy i wtedy to nic nie wychdzilo z tego.

reklama
Elżbietko-nakręciłas mnie tą Majorka:)-być może w przyszłym roku naciągnę męza na takie wakacje:)..oj bardzo bym chciała!
Malinko-takiej piłeczki pewnie niejedna Ci zazdrości;)

RUSALKO pewnie tak kiedys bylo ze ja zazdroscilam teraz mizazdroszcza.brzydka pogoda u nas wyjsc sie nie chce lato gdzies ucieklo.Dobrze ze jak wyjechalismy to ttoche pogody bylo

Spoko spoko..ja tylko o planowaniu dzidziusa Wam sie chwalę..my z męzem nikomu o tym nie mówimy..nawet najbliższym..siostra też nic nie wie;)..W niedzielę u rodziców spotkaliśmy się na obiedzie..ja mąz..mojej siostry chłopak..i wpadła moja kumpelka z dzidziusiem....i mama-kiedy ja takiego bobaska będe miała-ja-a po co mi..przeciez tak jest dobrze- nie mężus(i puściłam oczko):)..a mama- Ty żarujesz-ja no przecież nie:)...wiec wszytskich zaskoczylibyśmy bobaskiem na pewno;)

Malinka właśnie tak samo mam zamiar postąpić. Nie zamierzam planować aczkolwiek chciałabym by dzidzia urodział się między maj - październik. Nic na siłe a im człowiek bardziej o tym mysli tym bardziej nic nie wychodzi. Moja siostra strasznie planowała by dziecko urodziło się na wiosne a tu nic ze strachu że to juz dla niej za późno przestała myśleć o wiosennym porodzie i co teraz jest w piatym miesiącu a dzidizia ma przyjść na świat koło 18 grudnia.  :D :D :D ;D

Wiem wiem Malinko, ze nie da sie zaplanować wszystkiego skrupulatnie..i wiem o czym mówiłaś..co miałaś na myśli- ja o tym planowaniu tylko tu z Wami tak sobie gaworzę..normalnie to jest tak, ze wcale nie myślę o dzidziusi, bo mam bardzo zajęty ostatnio czas, przez te ciągłe wyjazdy..tu daję upust w wolnych chwilach -swoim marzeniom:)..a czy maj..czy lipiec..itd..to już nie ode mnie zalezy..i o tym doskonale wiem..wiem tylko, ze we wrzesniu będziemy muiseli się wstrzymać..a potem znowu..do boju ruszymy:)

NADIA swieta raca ja jak myslalam (obsesyjnie) to nic nie dawalo a tylko pogarszalo to jak pojawil sie ten usmiech u ciebie?

RUSALKO a czemu we wrzesniu przerwa?

;) oczywiście że się pojawił Słonko wkońcu się pojawiło no i wasze posty zawsze dodaja człowiekowi radość. Super że są jeszcze ludzie z którymi mozna porozmawiać o wszystkim. ;D

reklama
m.a.l.i.n.k.a pisze:
RUSALKO a czemu we wrzesniu przerwa?
Poniewaz wówczas termin porodu byłby na czerwiec..a wtedy mam obronę-mgr-., a nie chcę przekladać jej na wrzesien..ani tymbardziej rodzić podczas stresującego przedstawienia;):):):):):)

Do góry